2777
2789
عنوان

کیا فراز قورچیانو می‌شناسن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6643 بازدید | 19 پست
عزیزم من چند سالی میشه که ایشون رو میشناسم،از طرف خاله کوچیکم هم باهاش آشنا شدم،سال پیش یکی از کارگا ...

چقدر اتفاقی که برات افتاد جالب بود من خودمم بعضی ازحالت های تورو دارم 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
چقدر جالب!! منم ثبت نام کردم😍دیشب توی لایوش از وابستگی خانوم ها به مادران و پدرانشون و تاثیرش روی ف ...

مادر منم خیلی به خانوادش وابسته بود وهست من خیلی آسیب دیدم 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من یک ماهی هست ازشون دوره شفای زخم و احساس ارزشمندی رو گرفتم،خیلی عمیق و تخصصیه ده بار گوش میدم تا بفهمم😖توی همین بازه زمانی کوتاه ۲ تا دفتر تموم کردم اینقدر این تمریناشو انجام دادم🫣باحال ترین چیزیش هم که یاد گرفتم این بود که تمام احساس بی ارزشی پدرومادرمون درون ما کاشته شده،و با یسری تکنیکی که خودش آموزش میده باید از سرکوب و سرزنش و تحقیر و این چیزا که تو وجودمون از همون اول تولد قرار گرفته رها بشیم

فرینا جون شما خودت دوره ای از ایشون رو شرکت کردی؟؟؟؟؟

کل ماجراش رو من از یکی از شاگردای نزدیکش شنیدم!! یه بابایی به نام اسمعیل تبار میبینه چقدر کلاس های ...

چه جالب،واقعا حسادت ریشه انسانیت رو میخشکونه

راستی گفتی اسمعیل تغار؟کی هستش من تاحالا اسمشو نشنیدم کی هست این یارو اسماعیل تباره؟

2790
2778
2791
2779
2792