2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته از این دنیای لعنتی....

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 40 پست
خیریه کمک نمیکنه که وقتی شوهرش حقوق بالایی داره

ننوشته حقوقش بالاست که 

مستاجرم هستن

اما بخاطر همین مشکلات شوهرش که مریضه و اگرم پول داره به زن و بچش نمیده بخاطر همین چیزا کمکش میکنن شاید کمکش کنن مستقل بشه جدا زندگی کنه 

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
چی میتونه باشه بنظرت؟  توهم و هذیان از چی ناشی میشه پس؟

توهم و هذیون همین اسکیزوفرنیه 

عصبی شدن هذیون گفتن توهم زدن 

دارو مصرف میکنه؟

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دارو مصرف میکنه

خب بخاطر داروشه که الان حالش بهتره دیگه

چون بقیه نظرات بعضیا نوشتن چطور مریضه ولی فلان کار میکنه

خب چون دارو میخوره و حالش بهتره

خب بخاطر داروشه که الان حالش بهتره دیگه چون بقیه نظرات بعضیا نوشتن چطور مریضه ولی فلان کار میکنه خ ...

آخه دارو فقط یک کمی تو اسکیزوفرنی اثر داره. اسکیزوفرنی نمیتونه کار کنه حتی اگه دارو بخوره. متاسفانه.

سلام عزیزم 

من اکثر مواقع پیگیر شما هستم و نگران حالتون 

عزیزم منم آدم خیلی نگرانی بوده و هستم . البته نگرانی هام با افزایش سن تغییر کرده و به اندازه قبل نیست . دوست خوبم من از شما حدود ده سال بزرگتر هستم پس تجربیات بیشتری کسب کردم . نگرانی مشکلی را حل نمیکنه بلکه عملکرد ما را تضعیف می‌کنه اینها را برات می‌نویسم که اول از همه یک نهیبی به خودم بزنم و بعدش هم شما عزیز دل را در جریان تجربیات خودم بگذارم . عزیزم به جای نگرانی و ترس و وحشت از آینده ای که هنوز نیومده به خدا توکل کن به جای افکار ناامید کننده فکر مثبت کن و روحیه ات را قوی کن و بسپار به خداوند جهان آفرین . منم خیلی نگرانی های مختلف داشتم ولی باور کن به اون شدتی که فکر میکردم اتفاق نیفتاد چرا افکار مثبت را در خودمون تقویت نکنیم ؟ شما همسرتون بیمار هستند خیلی از مسایل به وجود آمده را به خودت نگیر و بگذار به حساب بیماریشان ان شاالله به مرور زمان درمان و داروها تاثیر خودش را میگذاره و بهبود پیدا میکنند . هر کدام از ما مشکلاتی داریم شما برو اولین تاپیک منو بخون درست در زمانی که فکر میکردم اوضاع و احوال زندگیم رو به بهبوده چه اتفاقی برام افتاد .

فکر نکن آدمی زاده در راحتی به زندگی ادامه میده درد و رنج برای هر کدام از ما به شکلی هست . عزیز دلم دختر کوچولوی شما همیشه هشت ساله باقی نمی مونه تو را خدا از سن و سال و کودکی الان بچه ات لذت ببر . شما همیشه سن ۳۰ ۳۵ ساله نیستی از زیبایی خدادادی الانت لذت ببر مطمئن باشید ماشین و خونه هم جور میشه . وای که چه قدررررر منم از این غصه ها خوردم . اشتباه منو نکن غصه خور نباش وگرنه خونه و ماشین هم می‌خری ولی بعد یک غصه دیگه برات پیدا میشه . در کنار این که لذت داشته هات را می بری و شاکر خداوند باش و شاد باش ان شاالله خونه هم می‌خرید همسرتون هم بهبود پیدا میکنند و همه چیز همون جوری میشه که دوست دارید . گفتید دخترتون دعوا می‌کنه در مدرسه 

میدونی چرا ؟ بچه استرس داره داره به سمت افسردگی می‌ره علایم اولش با پرخاشگری شروع میشه پس شما اولش محیط زندگی را شاد کن از همسرت دلخور نباشید ایشون بیمار هستند شما که شاد باشید کم کم محیط شادتر میشه . زردیس عزیزم اونقدر که روحیه مادر برای تربیت بچه مهمه خونه و ماشین اهمیت ندارن . اینها را نوشتم که اول به خودم نهیب بزنم و یه چیزهایی یادآوری کنم و بعد تجربیاتم را در اختیار شما خانم زیبا قرار بدم . اینقدر هم به کارهای مامانت فکر نکن اون بنده خدا هم یک قربانی هست مطمئن باش که مامان تون هم در کودکی بسیار رنج کشیده بودند و کودکی سختی داشتند که الان این رفتار نامتعارف را با شما داشتم کاری نکن که دو روز دیگه هم خدای نکرده دخترت ازت گله داشته باشه . عزیزم برات بهترینها را از درگاه خداوند متعال آرزومندم.

زردیس جان برخلاف خیلی ها من  اعتقاد ندارم شوهرت میخوان کنارت بگذارند و یا تصمیم دیگری دارند من اعتقاد دارم کار سخت و طاقت فرسا روی دریا و کشتی روح و روان ایشون را فرتوت و خسته کرده و ایشون دچار بیماری شدند که ان شاالله حالشون به تدریج بهتر میشه . ایشون اگر قصد دیگری داشتند که پیش شما نمی آمدند !

به خودت استرس وارد نکن به خاطر خودت و دخترت هم که شده سعی کن به تدریج و در دراز مدت یک مقدار با رعایت احترام و فاصله رابطه را با خانواده همسرت صمیمی تر کنید البته به خاطر خودتون . با این کار کم کم از حمایت اونها هم برخوردار میشید . می‌دونم سخته احساس بالا کشیدن پول و سرمایه خیلی ناخوشاینده اما از ایجاد به بعد سعی کنید با مهربانی و سیاست زمام امور اقتصادی و مالی را به دست بگیرید .

زردیس جان برخلاف خیلی ها من  اعتقاد ندارم شوهرت میخوان کنارت بگذارند و یا تصمیم دیگری دارند من ...

سلام عزیزم 

خیلی ممنونم بخاطر حرفهای بسیار زیبا و تاثیرگذارتون 

معلومه قلب زیبا و مهربانی دارید

بله ، توکلم به خداست 

ولی بعضی وقتها کم میارم

جز اینجا هم جایی برای درددل و صحبت ندارم 

بخاطر همین ریز و درشت اتفاقات زندگیمو اینجا مینویسم

تا شاید کمی ارام بگیرم 

و هم اینکه بعضا دوستان خوش قلب و مهربانی مثل شما ، حرفی ، راهنمایی میکنند که واقعا راهگشا و آرامبخشه 

ممنونم 🌺🙏⚘

سلام عزیزم  خیلی ممنونم بخاطر حرفهای بسیار زیبا و تاثیرگذارتون  معلومه قلب زیبا و مهربان ...

البته که اینجا هم خانمهای صاحب تجربه پیدا میشن که خیرخواهانه و از روی تجربه توصیه های مفیدی میکنند اما نمیشه به حرف همه هم گوش کرد چون در اثر سن و سال کم ممکنه صحبتی بکنند که تازه باعث سوءتفاهم و ناامیدی بشه . عزیزم باور کن همسرت با شخص شما مشکل خاصی ندارند بلکه شرایط کاری اذیتشون کرده و ناخواه روی زندگی شخصی و روابط زناشویی تاثیر گذاشته . ببین عزیزم چند سال پیش منم سر موضوعاتی خیلی ناراحت و غمگین و پر از اضطراب بودم بعد مادر یکی از دوستانم که خانم خیلی محترم و معتقدی هستند بهم پیغام فرستادند که کاری نکن که روی بچه هات تاثیر منفی بگذاره و مثل استخوان توی گلو باشه و کاری نتونی بکنی . زردیس عزیزم اون موقع همسن و سال الان شما بودم و همسرم ورشکست کرده بود و من به شدت از آینده بچه هام و خودم میترسیدم ولی با تلاش و کوشش و توکل به خدا از اون بحران بیرون اومدیم می‌خوام بهت بگم به فکر بچه ات و سلامتی روح و روان اون باش که اگر روح و روان سالمی داشته باشه خودش می‌تونه موفقیت‌های عالی برای خودش به دست بیاره . خونه و ماشین میاد و می‌ره اما تربیت خوب و صحیح یک بچه سرمایه اصلی هست . عزیزم تاپیک اول منو بخون منم بعد از یک عمر کار و تلاش همه چیزم را در اثر سرقت از دست دادم ولی می‌دونم که زندگی در جریانه و این نیز میگذره و باید شرایط روحی و روانی بچه هام بیشتر از این آسیب نبینه . زردیس جانم فقط و فقط به فکر شادی دختر کوچولوی نازت باش بهترین سرمایه برای اون تربیت صحیحش خواهد بود. آینده قشنگی برات آرزو میکنم .