سلام عزیزم
من اکثر مواقع پیگیر شما هستم و نگران حالتون
عزیزم منم آدم خیلی نگرانی بوده و هستم . البته نگرانی هام با افزایش سن تغییر کرده و به اندازه قبل نیست . دوست خوبم من از شما حدود ده سال بزرگتر هستم پس تجربیات بیشتری کسب کردم . نگرانی مشکلی را حل نمیکنه بلکه عملکرد ما را تضعیف میکنه اینها را برات مینویسم که اول از همه یک نهیبی به خودم بزنم و بعدش هم شما عزیز دل را در جریان تجربیات خودم بگذارم . عزیزم به جای نگرانی و ترس و وحشت از آینده ای که هنوز نیومده به خدا توکل کن به جای افکار ناامید کننده فکر مثبت کن و روحیه ات را قوی کن و بسپار به خداوند جهان آفرین . منم خیلی نگرانی های مختلف داشتم ولی باور کن به اون شدتی که فکر میکردم اتفاق نیفتاد چرا افکار مثبت را در خودمون تقویت نکنیم ؟ شما همسرتون بیمار هستند خیلی از مسایل به وجود آمده را به خودت نگیر و بگذار به حساب بیماریشان ان شاالله به مرور زمان درمان و داروها تاثیر خودش را میگذاره و بهبود پیدا میکنند . هر کدام از ما مشکلاتی داریم شما برو اولین تاپیک منو بخون درست در زمانی که فکر میکردم اوضاع و احوال زندگیم رو به بهبوده چه اتفاقی برام افتاد .
فکر نکن آدمی زاده در راحتی به زندگی ادامه میده درد و رنج برای هر کدام از ما به شکلی هست . عزیز دلم دختر کوچولوی شما همیشه هشت ساله باقی نمی مونه تو را خدا از سن و سال و کودکی الان بچه ات لذت ببر . شما همیشه سن ۳۰ ۳۵ ساله نیستی از زیبایی خدادادی الانت لذت ببر مطمئن باشید ماشین و خونه هم جور میشه . وای که چه قدررررر منم از این غصه ها خوردم . اشتباه منو نکن غصه خور نباش وگرنه خونه و ماشین هم میخری ولی بعد یک غصه دیگه برات پیدا میشه . در کنار این که لذت داشته هات را می بری و شاکر خداوند باش و شاد باش ان شاالله خونه هم میخرید همسرتون هم بهبود پیدا میکنند و همه چیز همون جوری میشه که دوست دارید . گفتید دخترتون دعوا میکنه در مدرسه
میدونی چرا ؟ بچه استرس داره داره به سمت افسردگی میره علایم اولش با پرخاشگری شروع میشه پس شما اولش محیط زندگی را شاد کن از همسرت دلخور نباشید ایشون بیمار هستند شما که شاد باشید کم کم محیط شادتر میشه . زردیس عزیزم اونقدر که روحیه مادر برای تربیت بچه مهمه خونه و ماشین اهمیت ندارن . اینها را نوشتم که اول به خودم نهیب بزنم و یه چیزهایی یادآوری کنم و بعد تجربیاتم را در اختیار شما خانم زیبا قرار بدم . اینقدر هم به کارهای مامانت فکر نکن اون بنده خدا هم یک قربانی هست مطمئن باش که مامان تون هم در کودکی بسیار رنج کشیده بودند و کودکی سختی داشتند که الان این رفتار نامتعارف را با شما داشتم کاری نکن که دو روز دیگه هم خدای نکرده دخترت ازت گله داشته باشه . عزیزم برات بهترینها را از درگاه خداوند متعال آرزومندم.