2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته از این دنیای لعنتی....

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 40 پست

عزیز مطمئنی شوهرت اسکیزوفرنی داره. آخه چیزایی که در موردش نوشتی اینو نشون نمیده. اسکیزوفرنی برادر من داره. دست چپ و راستشو نمی‌فهمه. صد در صد احتیاج به قیم داره. بعد شوهر تو پول جمع می کنه و زرنگی می کنه فکر نکنم اسکیزوفرنی باشه.

تعجب میکنم چجوری اختلال روانی شدید داره اما کارش خوب انجام میده، چجور هیچی حالیش نیست اما پول پس انداز کردن برا خانوادشو حالیشه🤔چجور تو مواقع دیگه هیچ حرفی نمیزنه اما تا میگه خونه می‌خوام میگه طلاتو بفروش ،این آدم همه چی رو می‌دونه همه چیییی بنظر من بیماریش اسکیزوفرنی نیس یه چیز دیگس آدم روانی به همه چیز و همه کس مشکوکه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خیریه ها کمک بگیر زنگ بزن زندگیتو مشکلاتتو تعریف کن براشون ازشون کمک بخواه اونا بهت کمک میکنن 

اینکاروبکن حتما 

از چی می‌ترسی؟ تو شب های زیادی رو بدون این که پدر مادرت یا کسی چیزی بدونن گذروندی ...  
بیشتر خوندم مطالبتو بیماری شوهر تو به احتمال زیاد اصلا اسکیزوفرنی نیست. دکتر اشتباه کرده. اسکیزوفرنی ...

چی میتونه باشه بنظرت؟ 

توهم و هذیان از چی ناشی میشه پس؟

فکر کنم هدفی دارن . خدا کنه نظرشون رد کردنت نباشه😔

اشکالی نداره 

هرچی باشه بهتر از این بلاتکلیفیه 

اوناروهم واگذار میکنم به اون خدای بالاسر که ناظر بر اعمال و رفتار ماست

فکر کنم هدفی دارن . خدا کنه نظرشون رد کردنت نباشه😔

خودمم بعضی وقتا همین میاد به ذهنم 

اصلا  آدم حسابم نمیکنه شوهرم  ،تعصب و غیرت نداره 

فکر کن ساعت ۸ شب منو میفرسته اون منطقه ی پایین ،برای تحویل گرفتن ماشین از تعمیرگاه!