2777
2789

مغزم داره سوت میکشه ، انقدر که افکار مزاحم میاد سراغم 

به زندگیم فکر میکنم ، به بیماریه روانی شوهرم که تو اوج جوونی گرفتارش کرده ، وقتی میبینم بخاطر خوردن قرص های اعصاب تعادل حرف زدن ، نگاه کردن ، راه رفتن و کنترل خودشو از دست داده داغون میشم ، وقتی به ده سال پیش فکر میکنم که چقدر زجر و تنهایی و سختی کشیدم ، به اینکه شوهرم و خانوادش بیماریشو از من مخفی کردن ، و بعد برای اینکه چیزی به من نرسه از لحاظ قانونی، تمام داروندارشو گرفتن ، به اینکه مستاجریم ، به اینکه شوهرم دروغ میگه، پنهانکاری میکنه ، به اینکه تو اوج جوونی سالهاس از محبت ، توجه، رابطه ی عاطفی و جنسی محرومم، به اینکه نگرانم بیماری دامن دختر عزیزمو بگیره به لحاظ ژنتیکی ، به روزهای تلخ و سیاه و وحشتناک زندگیم تو خونه ی پدرم ، به آینده ی نامعلوم و به تنهاییم و بی حامی بودنم ، و خیلی چیزای دیگه 

فکر که میکنم مغزم سوت میکشه 

خیلی سخته برای یه زن 

تنهایی و بی کسی خیلی سخته ، اینکه یه زن یه حامی و تکیه گاه نداشته باشه ، خیلی سخته بخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم این ساعت همه غم هام هجوم میارن. یعنی صبح تا چشمم باز میشه یهو انگار همه میریزن تو مغزم یهو‌ با هم.  نترس دخترت نمیگیره. مطمئن باش

هممون توو زندگی مشکلات داریم. هیچ کس راحت نیس هیچ کس قرار نیس راحت باشه. چون خدا گفته شما رو در رنج و‌سختی افریدیم

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

چقدر بي وجدان بودن

توكل كن به خدا خودت رو دست او بسپار

نگران دخترت نباش شايد ٥٠ ٪؜ به تو رفته باشه و مريضي رو ارث نبرده باشه

دخترت چند سالشه؟ دكتر ببري ميفهمن ژن رو برده يا نه؟

از اين جهت ميگم خيالت راحت بشه

خدا بزرگه