2777
2789
عنوان

سحر و وقت استجابت دعا

663 بازدید | 57 پست

بیاین برای حاجتامون نفری یک سوره کوثر بخونیم و هدیه کنیم به فاطمه زهرا سلام الله علیها💚

انشالله برامون مادری کنن و گره از کار همه باز بشه

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم🌸

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
خوندم  برای پسره منم دعا کنید

مطمعن باش خداوند و حضرت فاطمه حواسشون به پسرت هست گلم

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

لطفا دعا کنین از بی پولی حاد دربیایم اوضاع مالیمون داغون 

صاحبخونه اجاره رو زیاد نکنه لااقل . ی هفته دیگ موعدمونه

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

خوندم..میشه هر کی این پست رو دید واسه سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج و رسیدن به حاجتم بخونه؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
لطفا دعا کنین از بی پولی حاد دربیایم اوضاع مالیمون داغون  صاحبخونه اجاره رو زیاد نکنه لااقل . ...

انشالله مشکلت جل بشه گلم سوره واقعه زیاد بخون