2777
2789
عنوان

سحر و وقت استجابت دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 57 پست
خواهش می کنم گلی  خودمم چله خیلی دوست دارم جوگیر میشم برمی‌داریم ولی چله رو ناقص میدارم معمولا ...

چله نماز شبو بردار و آثارش فقط ببین حاجت روا بشی عزیز دلم💚💚

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

. يه كتاب انجيل برنابا دارم . خيلي كتاب عجيبيه . اين انجيل برنابا تنها انجيليه كه علماي اسلام قبولش ...

این کتاب انجیل رو میشه تهیه کرد؟ جالب بود برام

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
برای رسیدن منو عشقمم بخون دعا کن مشکلاتمون حل بشه و کنارهم خوشبخت و عاقبت بخیر بشیم♥️🤍🥺 منم برای ...

چشم عزیزم حاجت روا عزیزم💚

دوستان عزیزم لطفا مامان منو خیلیی دعا کنید ممنون 🥺🥺

حاجتروا روا بشی گلم

اگه ميشه درخواستمو قبول كن يه چيزايي بهت بگم كه مطمئنا برات جالبه . 

چشم عزیزم