2777
2789
عنوان

سحر و وقت استجابت دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 57 پست
فدای محبتت گلم😭 الهی امین همچنین حاجت روایی خودت به زودی زووود

فداتشم مهربون💚🥰❤

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای من بدبخت دعا کنید تا الان نخوابیدم حالم بده گرفتارم. مشکلات زندگی و پدر سوختگی آدما بدجور با خا ...

از فاطمه زهرا بخواه با همین دل شکسته برات مادری کنه و مشکلتو حل کنه عزیز دلم واسطه بشه پیش خداوند منم برات سوره کوثر میخونم💚💚

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
   اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدِِ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم😍😍

💚💚

هم صلوات فرستادم هم سوره کوثر خوندم حاجتت روا الهی امین

ممنون مهربون جان. حاجت روا بشی..منم برات ۵ تا صلوات فرستادم 🙏🙏

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
ممنون مهربون جان. حاجت روا بشی..منم برات ۵ تا صلوات فرستادم 🙏🙏

لطف کردی گلم العی امین همچنین خودت به امید خدا😘

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

از فاطمه زهرا بخواه با همین دل شکسته برات مادری کنه و مشکلتو حل کنه عزیز دلم واسطه بشه پیش خداوند من ...

خیلی خواستم ولی نمی دونم چه حکمتیه درای بیشتری بسته میشه به روم 

ممنون گلم الهی همه کسایی که داخل این تاپیک هستن حاجت روا بشن

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

خیلی خواستم ولی نمی دونم چه حکمتیه درای بیشتری بسته میشه به روم  ممنون گلم الهی همه کسایی که د ...

عزیز دلم من در جایگاهی نیستم بهت بگم چ راهکاری بریا خودمم گناهکارترینم ولی ی چهل شب نماز شب بخون ی بار اینو هم امتحان کن 

. دعا كردم بابام اينقدر حق بچه هاي ديگه رو نده به داداش بزرگم . چند وقت بعد بابام سكته كرد . نصف بدن ...

ما بعد ها حکمت اتفاقاتو می‌فهمیم 💚💚

عزیز دلم من در جایگاهی نیستم بهت بگم چ راهکاری بریا خودمم گناهکارترینم ولی ی چهل شب نماز شب بخون ی ب ...

خواهش می کنم گلی 

خودمم چله خیلی دوست دارم جوگیر میشم برمی‌داریم ولی چله رو ناقص میدارم معمولا ولی روزانه دعا دلبخواهی زیاد می خونم توسل به همه معصومین می کنم 

ان شاالله توفیق بشه همین چله نماز شبو با اعضای خانوادم بردارم بلکه با بقیه منظم تر باشم

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

بچه ها یه نگاهیبه تاپیک یکی مونده به آخرم بندازید، واستون زحمتی نداره بخدا، الهی حاجت روا بشین، لطفا دل یه بچه مؤمن و نیازمند  رو شاد کنین 

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆