2777
2789

معلومه ک باید دعوت میشدی اگه همیشه باهم بودید قط ارتباط کن اگر نگفتنت

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه ک باید دعوت میشدی اگه همیشه باهم بودید قط ارتباط کن اگر نگفتنت

همیشه با هم بودیم فقط سه سال پیش دعوامون شد بعد اونم من معذرت خواهی کردم بعدش دوباره عادی بودیم

خاستگار چیشد

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

یجورایی درکت میکنم، دوستای سابقم واسه کل اکیپ تولد میگرفتن جز من منم نمیرفتم و گذاشتمشون کنار ،نمیشه به اینا گف دوست

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یجورایی درکت میکنم، دوستای سابقم واسه کل اکیپ تولد میگرفتن جز من منم نمیرفتم و گذاشتمشون کنار ،نمیشه ...

اخه من خیلی برام عجیب بود تا پارسال دعوتم میکرد خیلی هم خوب برخورد میکردیم باهم

اخه من خیلی برام عجیب بود تا پارسال دعوتم میکرد خیلی هم خوب برخورد میکردیم باهم

حسودن شاید ،بیخیالشون

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋