2777
2789
عنوان

اکیپ ما

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 61 پست
🤣🤣🤣دوره ما اینا بود و لاتی حرف زدن

وااااای نگوووو یه دوست دارم صداشو پسرونه میکنه داش داش میکنه اصن حالمون بد میشه 

رو فاز + زندگیم ... دوس دارم لحظه هامو ... ایندمو میسازم ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل معلمای رو مخ زیاده 

ما ی معلمی داشتیم معلم دینیمون ... روز اول بهمون گفت هر کی چادر نمیذاره هرزست و میخواد ب مردا نخ بده 🙂

ما چند سال پیش میانترم زیست داشتیم بعد بچه ها گفتن ندیم بیاید واسه معلم تولد بگیریم درحالی که تولدش ...

من دوستم رو صندلی معلم سوزن گذاشت 🙂 ترجیح میدم نگم چیشد .... و همون دوستم فرداش استیکر معلما رو ساخت یکی از یچه ها لو داد ۶ نفر تعهد دادن

وااااای نگوووو یه دوست دارم صداشو پسرونه میکنه داش داش میکنه اصن حالمون بد میشه 

اینا خیلی خوبن😂 

متولد 2008 نیستم انقد نپرسین☺ میشه دعا کنید احساس بین منو کسی که خیلی دوسش دارم دو طرفه باشه ، قلبم درد میگیره که من انقد عاشقشم و اون بی توجه .... دعای نی نی سایتی ها همیشه جواب داده ایندفعه هم برام دعا کنید انشاءالله که جواب میده ☺☺ 
ما ی معلمی داشتیم معلم دینیمون ... روز اول بهمون گفت هر کی چادر نمیذاره هرزست و میخواد ب مردا نخ بده ...

جر معلم معارف ما خیلی اوکیه ابروها هاشور موها رنگ مانتو هاشو نگممم😐😂

اینم میگذره سخت نگیر:)
استغفرالله نگو ما خودمون تو دبیرستان کم از این چیزا نداریم😂 ما مثبتیم فقد کارای سم میکنیم تو فاز او ...

نه منظورم اون کارا نیس😂

بیشتر جنبه اعتراض داره 

خودت منظورو بگیر دیگه🤕

من و تو آن دو خطیم موازیان به ناچاری که هردو باورمان از آغاز به یکدیگر نرسیدن بود🙂 نه میشه آسمونت شم نه میشه ماه من شی🌙
اینا خیلی خوبن😂 

کافیه یروز بیاین دبیرستانمون .... تا بفهمیمن سم خالص چیه :) صد رحمت ب بچه شیشما ک پز لباساشونو میدن 

جر معلم معارف ما خیلی اوکیه ابروها هاشور موها رنگ مانتو هاشو نگممم😐😂

معلم دینی جدیدمون ۲۷ سالشه ... ما اسم دوسپسرشم میدونیم >>>>>

بچه هفتمیا تو حیاط پشتی تانگو میرقصن 🙂 بعد یکی از هفتمیا داشت گریه میکرد گفتیم چرا گریه میکنی گفت اکسمو دیدم 😐😐😐😐 و من و دوستای خل تر از خودم ک با دیدن هلیکوپتر تو اسمون مدرسه اونقدر جیغ میزنیم ک صدامون میگیره 

یکی از دوستام یبار گوشی برد مدرسه بعد میخواستیم از اون عکسای اینه ای بگیریم ... فقد دستشویی اینه داشت در دستشویی ها باز بود یکی اب نریخته بود خیر سرش چشممون به اون صحنه افتاد یکی از دوستامون بالا اورد همه چی لو رفت دوستم مجبور شد تعهد بده دوباره🤣