ما تو دبیرستانمون ی اکیپ هستیم کلا خفنیم ... بچه هامون رفتن الکی گفتن تولد منه ی زنگ ک درسمون مهم نبود کیک خریده بودیم رفتیم تو حیاط تولد گرفتیم فقط بچه های اکیپ بودن چند تا از رفیقامون ک صمیمی بودیم رو نگفتیم بچه ها نذاشتن گفتن فقد اکیم خودمون کیکم کوچولو بود . ولی تو دلم هست بنظرتون شنبه شیرینی بخرم ببرم مدرسه ؟ خیلیا هم پشتمون حرف زدن زیاد و بعضیام واسه اینکه نگفتیمشون ناراحت شدن ... من رفیق فابم شاخ دبیرستانه خیلی بد حرف زد باهاشون کلا خیلی معروف شد اکیپمون با دلقک بازیا و کول گرفتنامون. زیاد هستن کسایی ک خوششون نمیاد ازمون و بعضیا دوستمون دارن ولی عذاب وجدان گرفتم بنظرتون شنبه شیرینی بگیرم؟
رو فاز + زندگیم ... دوس دارم لحظه هامو ... ایندمو میسازم ♡
وااااای نگوووو یه دوست دارم صداشو پسرونه میکنه داش داش میکنه اصن حالمون بد میشه
اینا خیلی خوبن😂
متولد 2008 نیستم انقد نپرسین☺ میشه دعا کنید احساس بین منو کسی که خیلی دوسش دارم دو طرفه باشه ، قلبم درد میگیره که من انقد عاشقشم و اون بی توجه .... دعای نی نی سایتی ها همیشه جواب داده ایندفعه هم برام دعا کنید انشاءالله که جواب میده ☺☺
بچه هفتمیا تو حیاط پشتی تانگو میرقصن 🙂 بعد یکی از هفتمیا داشت گریه میکرد گفتیم چرا گریه میکنی گفت اکسمو دیدم 😐😐😐😐 و من و دوستای خل تر از خودم ک با دیدن هلیکوپتر تو اسمون مدرسه اونقدر جیغ میزنیم ک صدامون میگیره
یکی از دوستام یبار گوشی برد مدرسه بعد میخواستیم از اون عکسای اینه ای بگیریم ... فقد دستشویی اینه داشت در دستشویی ها باز بود یکی اب نریخته بود خیر سرش چشممون به اون صحنه افتاد یکی از دوستامون بالا اورد همه چی لو رفت دوستم مجبور شد تعهد بده دوباره🤣