ما تو دبیرستانمون ی اکیپ هستیم کلا خفنیم ... بچه هامون رفتن الکی گفتن تولد منه ی زنگ ک درسمون مهم نبود کیک خریده بودیم رفتیم تو حیاط تولد گرفتیم فقط بچه های اکیپ بودن چند تا از رفیقامون ک صمیمی بودیم رو نگفتیم بچه ها نذاشتن گفتن فقد اکیم خودمون کیکم کوچولو بود . ولی تو دلم هست بنظرتون شنبه شیرینی بخرم ببرم مدرسه ؟ خیلیا هم پشتمون حرف زدن زیاد و بعضیام واسه اینکه نگفتیمشون ناراحت شدن ... من رفیق فابم شاخ دبیرستانه خیلی بد حرف زد باهاشون کلا خیلی معروف شد اکیپمون با دلقک بازیا و کول گرفتنامون. زیاد هستن کسایی ک خوششون نمیاد ازمون و بعضیا دوستمون دارن ولی عذاب وجدان گرفتم بنظرتون شنبه شیرینی بگیرم؟
رو فاز + زندگیم ... دوس دارم لحظه هامو ... ایندمو میسازم ♡
اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻♀️
جر دیقن زنگ زیستم منو صدا کردن بعد معلمه نداشت بعد اصرار کردن ب زور گذاش گفت زود برگرد بعد برگشتم دی ...
ما مشاور تحصیلیمون کارمون داشت معلم ریاضی با منت گذاشت بریم اومدیم دیدیم رو تخته ۱۲ عبارت نوشته گفته منتظر بودیم بیاین حل کنید 😂 و مایی ک خودمونو لعنت میکردیم چرا رفتیم بیرون>>>
رو فاز + زندگیم ... دوس دارم لحظه هامو ... ایندمو میسازم ♡
ما چند سال پیش میانترم زیست داشتیم بعد بچه ها گفتن ندیم بیاید واسه معلم تولد بگیریم درحالی که تولدش شهریور بود ما اردیبهشت گرفتیم واسش😂😂😂با برگه های تست وارد شد دید تولد گرفتیم کنسلش کرد....بهترین کاری ک تو اون زمان سم کردیم این بود🤣🤣🤣🤣