2777
2789
عنوان

اکیپ ما

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 61 پست
سرمون پخ پخ کندس😐😂 والا سر کلاس شیمی مدیر اونده بود میگفت ریحانه... بیاد معلمه میگفت درس مهمه نم ...

دیگ ابهت معلم و مدیر رفتتتتت

رو فاز + زندگیم ... دوس دارم لحظه هامو ... ایندمو میسازم ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرمون پخ پخ کندس😐😂 والا سر کلاس شیمی مدیر اونده بود میگفت ریحانه... بیاد معلمه میگفت درس مهمه نم ...

جر دیقن زنگ زیستم منو صدا کردن بعد معلمه نداشت بعد اصرار کردن ب زور گذاش گفت زود برگرد بعد برگشتم دیدم نشسته میگم چیشده استاد میگه منتطر ت بودم😐😂

اینم میگذره سخت نگیر:)

همه نو پی وی  نو اعصاباااا

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️
جر دیقن زنگ زیستم منو صدا کردن بعد معلمه نداشت بعد اصرار کردن ب زور گذاش گفت زود برگرد بعد برگشتم دی ...

ما مشاور تحصیلیمون کارمون داشت معلم ریاضی با منت گذاشت بریم اومدیم دیدیم رو تخته ۱۲ عبارت نوشته گفته منتظر بودیم بیاین حل کنید 😂 و مایی ک خودمونو لعنت میکردیم چرا رفتیم بیرون>>>

😂😂😂منظورت از خفن نوشتن دست و پا آویزون کردن بند کوله تا روی باسنه 💔😂

اینا دیگ خز شدععععع الان مهوش پریوش خوندن تو مدرسه خفنه 🤣🤣🤣

تو دبیرستان بیشتر... نمیتونم بگم تعلیق میشم😂😂

استغفرالله نگو ما خودمون تو دبیرستان کم از این چیزا نداریم😂 ما مثبتیم فقد کارای سم میکنیم تو فاز اون کارا نیستیم

ما چند سال پیش میانترم زیست داشتیم بعد بچه ها گفتن ندیم بیاید واسه معلم تولد بگیریم درحالی که تولدش شهریور بود ما اردیبهشت گرفتیم واسش😂😂😂با برگه های تست وارد شد دید تولد گرفتیم کنسلش کرد....بهترین کاری ک تو اون زمان سم کردیم این بود🤣🤣🤣🤣