2777
2789
عنوان

کیفیت چرم مشهد

4097 بازدید | 17 پست

سلام. خرید از چرم مشهد برای من راحت نیست. اما اگر کیفیتش در حدی باشه که بتونم سالها استفاده کنم می‌صرفه. 

کیفیت کفش‌هاش چطوریه؟ 

یه کفش برای استفاده روزمره میخوام و زیاد هم استفاده میکنم. کفش‌های معمولیم هیچکدوم به یکسال نرسیده خراب میشه.

میصرفه برای چرم مشهد هزینه کنم یا پول برندشو داره می‌گیره؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرم مشهد پول برندشو میگیره من کفش چرمدوزک خریدم چرمه ۹۰۰تومن الان چندین ساله پامه باهاش هرروز میرم اداره باهاش کوه هم رفتم آخ نگفته عالیه چرم مشهد خیلی گرونه البته من اللن قیمتشو نمیدونم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

عالیه، عالی بهترین کیفیت کفش مال چرم مشهده اصلا شک نکن تو خریدش

قیمتاش چنده؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

عالیه، عالی بهترین کیفیت کفش مال چرم مشهده اصلا شک نکن تو خریدش

مرسی که گفتی.

من یه کفش بخرم اگه خراب نشه تا هر چند سال که بره می‌پوشمش. و درآمدم اونجوری نیست که پول برند بدم. فقط اگر ماندگارتر از بقیه کفشها باشه میخوام. پس بخرم؟ 

هر روز هم میپوشم. یعنی اونجوری نیست که چند جفت بخرم در کنار هم استفاده کنم. 

ن اصلا چرمش خوب نیست  چرم جون دار بخوای چرم درسا  ولی خب کفش خوب اسکچرز اکو سالامون  ...

آهان مرسی.

نه درسا دیگه واقعا فک نکنم پولم برسه.

ولی بقیه‌ی مارک‌ها رو چک می‌کنم. مرسی گفتی

متفاوته یک و نیم دو و نیم سه و نیم ولی ببین عمری کار میکنه

رویه ش افتضاحه 

من بردم گفتم ب یکسال نرسیده خراب شده 

گفت چون زیاد کارکرده! 

گفت یراق الاتش و دوختش خراب بشه ضمانت تعمیر داره 

ولی جنس چرم مث پوسته زیاد استفاده کنی خب همینجوری میشه 

پرسیدم چرا چرم درسا نمیشه؟!!!! 

گفت  اونم میشه!! 

ولی این دوتا رو از نزدیک مقایسه کنی متوجه میشی خودت

مرسی که گفتی. من یه کفش بخرم اگه خراب نشه تا هر چند سال که بره می‌پوشمش. و درآمدم اونجوری نیست که پ ...

ببین من چهار ساله یه کفش چرم مشهد دارم تکون نخورده

فقط چون رنگش عسلیه، دیگه رنگش رفته

وگرنه شکل و فرمش همونه

کلی ام باهاش بیرون رفتم و مسافرت و...

شوهرمم کفش اداره اش چرم مشهده، هر روز میپوشه، فک کنم دو سالی هر روز پوشیدش تا دیگه ترکید، البته شوهرمو دقیق نمیدونم چند سال

ولی واقعا هر چقدر براش پول بدی می ارزه

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
رویه ش افتضاحه  من بردم گفتم ب یکسال نرسیده خراب شده  گفت چون زیاد کارکرده!  گفت ی ...

نمیدونم والا

من چیزی که تجربه کردمو گفتم

چهار ساله کفششو دارم و همه چیش سالمه

شوهرمم دومین باره ازش کفش میگیره باز عالیه

هر چی هم خود استارتر صلاح میدونه❤

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤
چرمدوزک نشنیده بودم. سرچ می‌کنم. مرسی

نه اسم این مغازه چرم دوزکه ولی چرمه دیگه کلن همه سهرا دارن