2777
2789
عنوان

خاستگار

141 بازدید | 43 پست

دخترا من یه خاستگار دارم خیلی موقعیت خوبی داره از لحاظ مالی فول تامینه، و۸ سال ازم بزرگتره

سه جلسه هست داریم آشنا میشیم و من هر سوال روانشناسی ای ازش میپرسم دقیقا همون جوابی رو بهم میده که ایده آلمه

ولی یه چیزی منو میترسونه، ایشون قبلا یه ازدواج نا موفق داشته که سر اون قضیه خیلی روانشناس رفته و کتاب خونده و الان خودشم میگه روانشناسی رو فول هستم ،شعار هم نمیده واقعا همینطوره، و میترسم اون جواباش بخاطر علم روانشناسی ای که داره باشه و فقط داره ویترین خوب میسازه

از طرفی ایشون یه شهر دیگه س، احتمال داره مهاجرت کنه شهر ما، و امروز داره برمیگرده شهر خودش و میگفت جمعبندی کن از سوال جوابا ، جوابتو بگو ولی بنظر من ۴-۵ ماه زمان نیازه برای آشنایی

بنظر شما چیکار کنم؟ خیلی خوبه ولی شک بر انگیز

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حرف باعمل زمین تااسمون فرق داره اینجورم ک چهارپنج ماه اشنابخای بشی وبحرفی زیاده وابستگی میاره بنظرم برین شهرشون دلیل طلاق مطلع بشین وتحقیق کنین که شخصیت اصلیش چیه وچجوره

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

شهر دیگه میره اخه🥲بعد میگه من عملگراام ۴ ماه زمان زیادیه

یجوری باید اوکی کنین بیشتر همو ببینین

بهش بگو ۴ماه زمان زیادی نیست خوبه بالاخره باید اشنا بشیم دیگه

این بخواد بره با یکی دیگه اشنا بشه تا پیدا بشه تا اشنا بشن بیشتر طول میکشه که چرا عجله داره

حرف باعمل زمین تااسمون فرق داره اینجورم ک چهارپنج ماه اشنابخای بشی وبحرفی زیاده وابستگی میاره بنظرم ...

هرکی میشناسه میگه شخصیتش همینه و خیلی خوبه و فلان دیگه نمیدونم اخلاق واقعیش چجوریه،دلیل طلاقش هم خیانت دختره بوده