2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 43 پست
هرکی میشناسه میگه شخصیتش همینه و خیلی خوبه و فلان دیگه نمیدونم اخلاق واقعیش چجوریه،دلیل طلاقش هم خیا ...

خب شمابازم تحقیق کن یه یهفته دیگ بعدجواب بده

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

خوب معلومه چندین ماه نیاز هستدرضمن این حرفها رو غیر حضوری زده؟ یا با هم بیرون میریدحرف زدن راحته

نه اینارو حضوری گفته، خانوادش شهر منن، خودش بندر عباسه، این چند روز رو سفر اومده بود، ولی میگفت قصد داره بیاد همین شهر خودمون مغازه بگیره کارشو ادامه بده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اگر اهل نماز باشه و چارچوب برای خودش داشته باشه مشکل چیه؟

ربطی نداره به نماز

هزاران آدم نماز میخونن ولی مال مردم میخورن دروغ میگن بد رفتاری میکنن

از روی نماز نمیشه بفهمی یکی چهارچوب داره یا نداره

یجوری باید اوکی کنین بیشتر همو ببینین بهش بگو ۴ماه زمان زیادی نیست خوبه بالاخره باید اشنا بشیم دیگه ...

نمیخواد آشنا شه دیگه ، منم میگفت خانوادم خیلی اصرار کردن و خداروشکر که ۹۰ درصد معیارای منو داری

باید زمان بدی به اشنایی مگه روانشناسی جوکه که فول شده ؟ ما که اینجا داریم پاره میشیم

عزیزم بعد خیانت همسر سابقش میگه کلا نمیدونستم دارم چیکار میکنم از ۲۰ تا ۲۸ سالگی کلا پیش روانشناسا بوده و مطالعه داشته

خب شمابازم تحقیق کن یه یهفته دیگ بعدجواب بده

اخه میدونی

خودش که یه جای ثابت کار نکرده، شهر به شهر گشته همه جارو ،ینی جای ثابتی نیست من بخوام برم تحقیق بدونم فلانی چطور ادمیه

نمیخواد آشنا شه دیگه ، منم میگفت خانوادم خیلی اصرار کردن و خداروشکر که ۹۰ درصد معیارای منو داری

این اشکال داره چرا نمیخواد بیشتر آشنا بشه

آدمی که تجربه ناموفق داشته باید بیشتر بترسه بیشتر نیاز به آشنایی داشتخ باشه