2777
2789
عنوان

پارت 26

37 بازدید | 0 پست

پارت 26🦥 💕

با سارا جفتمون داشتیم آماده میشدیم اون آرایش کرد اما من حوصله نداشتم فقط ضد آفتاب و رژلب زدم مانتو کرمی و شلوار و شال طوسی پوشیدم سارا ام کلا تیپ مشکی زد و درو قفل کردیم و رفتیم

سوار ماشین سارا که 207 بود شدیم رسیدیم به پاساژ دست همو گرفتیم و تو مغازه ها قدم میزدیم من چیزی نخریدم چون پولی همرام نبود سارا ام دوتا مانتو برداشت و هویج بستنی خوردیم و برگشتیم خونه

داشتیم ناهار درست میکردیم که سارا یهو گفت : بهار / جان / مامان بابام میگفتن شما یکی دو سال دیگه از هم جدا میشین / میدونم / من دلم نمیخواد رابطمون تموم شه تو رو مثل خواهرم دوست دارم / برگشتم طرفش و با لبخند گفتم : تو این سالا تنها آدمی که باهاش راحتم و دوستش دارم تویی سارا من هیچ وقت رابطم رو با تو تموم نمیکنم / قول؟ / آره قول / میدونی درسته برادرامون باعث مرگ هم شدن ولی من تو سپهر هیچ کدوم مقصر این اشتباه و این خطا نیستیم / آره ولی زندگی من و سپهر قربانی شد. میدونی که سپهر ینفر دیگه رو دوست داره / میشناسمش اسمش میتراست/ اوهوم/ تو کس دیگه ای تو زندگیت نبود؟ / با سؤالش شوکه شدم و مکث کردم که گفت : اگه دوست نداری نگو / مال خیلی وقت پیش بود عاشق پسر عموم بودم نمیدونم شایدم حس بچگی بود به هر حال تموم شده الان / واقعا؟؟ چقد اینجوری سخته بهار. هنوز دوسش داری؟ / نه اصلا / بهار میشه این یکی دو سالی که کنار هم هستین رو زهر به جون خودت و سپهر نکنی و باهم مهربون باشین؟ داداشمم گناه داره طفلی / لبخند مهربونی زدم و گفتم : تا جایی اذیتم نکنه من باهاش خوبم سارا / خم شد لپمو بوس کرد و گفت : ممنونم ازت دختر با درکی هستی /

هیچی نگفتم و باهم سالاد ماکارونی درست کردیم و خوردیم

تا شب کنار هم فیلم دیدیم بازی کردیم خونه رو مرتب کردیم و شام خوردیم خسته شدیم سارا رفت تو اتاق من، منم رفتم تو اتاق سپهر و رو تخت دراز کشیدم سپهر هنوز نیومده بود ساعتای 12 شب بود اومد در اتاقو آروم کرد و وارد شد لامپ اتاق خاموش بود اما آباژور روشن بود

دید بیدارم آروم گفت : چرا نخوابیدی / خوابم نبود / لباساش رو عوض کرد چه چشمامو بستم

کنارم رو تخت دراز کشید که گفتم : شاام خورد ی؟ / آره / رو تخت به شکم خوابیده بودم و چشمامو بستم بخوابم و موفقم شدم

فردا صبح با صدای جیک جیک گنجشکا از خواب بیدار شدم سپهر مثل یه غول خوابیده بود

سر و وضعمو مرتب کردم و رفتم تو آشپزخونه چای ساز رو راه انداختم و داشتم میز صجبونه رو آماده میکردم سارا اومد : سلام صبح بخیر /سلام صبح توام بخیر / سپهر دیشب اومد ؟ / آره 12 بوود تقریبا اومد / چه دیر / با سارا نشستیم صبحونه میخوردیم که سپهرم اومد و باهم صجبونه خوردیم

سارا : بعد صبحونه دیگه باید برم از فردا دوباره کلاس دارم / چه بدددد کاش میشد نری من تنهام / قولت میدم زود میام / سپهر : خوب باهم دوست شدین ماهم فراموش کردین / خندیدیم و بعد صبحونه سارا رفت بغلش کردم و ازش قول گرفتم دوباره بیاد بدون سارا تنها میشدم

بعدش رفتنش سپهر رو مبل لم داده بود و منم داشتم تست ریاضی حل میکردم

ماما کوچولو 👶🏻 💕، اینکه رمانی که مینویسم اسیده به روم نیارین دلم اون شبا و اون رمانای سم قدیم رو میخواد 🦦 🦦 سم ترین سایتی که میتونید پيدا کنيد اینجاست هرکی پشت اکانت لم داده و فاز برداشته تا بگی پسره از من خوشش اومده داره واسم جون میده میگن عاشقت نیست ولش کن داره باهات بازی میکنه تا بگی شوهرم با گوشی رفت گلاب به روتون تو دست شویی میگن داره خیانت میکنه مطمعن باش بچه نداری جدا شو. بگی دارم درس میخونم میگن با درس به هیچی نمیرسی کی با درس به جایی رسیده برو هنری پيدا کن ادامش بده، بگی دارم کلاس نقاشی طراحی میرم میگن پول توش نیست همه بیکارن برو یه کار دیگه بکن. بگی 22 سالمه عاشق شدم میگن سنت کمه هورمونات ریخته بهم نه داداش باید عشق رو تو 40 سالگی تجربه کنی 💩 بگی دلم میخواد ازدواج کنم میگن نه ازدواج خوب نیست تا 50 سالگی مجرد بمون با عرض احترام شاید کسی دلش ازدواج و خانواده بخواد باید تا 50 سالگی صبر کنه؟ 🦦 بگی جدا شدم میگن آفرین بهترین کار کردی بعد از اونور به خانم های مطلقه چقد حسادت میکنن و توهین میکنن 🚶 هیچ وقت خوشم نمیومد از کلمه نر استفاده کنم اما متاسفانه نر های اینجا دیگه کلا تعطیلن سگ بهشون پا نمیده میان اینجا لا به لای سایت زنونه هر نری درخواست دوستی بده به معنی اینه ننش خرابه) شاهکاره این سایت 90 درصد آدمای اینجا با آدمای تحصیل کرده که خصومت شخصی دارین 🦦 با کادر درمانم که کلا خصومت دارین🦥 فقط شماها خوبید تمام. ( ماما هم نیستم در آرزوی مامایی به سر میبرم که امسال میرسم بهش).