2777
2789
داریم ... نه فقط پیراهنش پاره شد... 

اونا ی وقت خود زنی نکنن بندازن گردن شما .شاهدم بیارن.سعی کنید صلح کنید .هرچند شاهد باید دست رو قران بذاره .ولی اگ دوربین داره اون اطراف فیلمشو داشته باشید ک اتفاقی براش نیفتاده

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
باید ماموری ک میاد تو گزارشش بنویسه چیشده و کجاها صدمه دیده بعد نامه پزشکی قانونی میده .اگ نامه نباش ...

نه مأمور اومد خود طرف گفت آره من زدم و پزشکی قانونی هم رفته..... مجازاتش چیه آیا تو اطرافیانت اتفاق افتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرچی دعوا شد؟ماهم دعواکردیم یکماه پیش .طرف خودزنی کرد گفت دماغم شکسته .شاهد و نامه پزشک قانونی نداره ولی ما هم شاهد داریم هم نامه هم فیلم دوربین .

نه مأمور اومد خود طرف گفت آره من زدم و پزشکی قانونی هم رفته..... مجازاتش چیه آیا تو اطرافیانت اتفاق ...

ببین یا صلح میشه اخرش یا دیه.ولی اگ دیه باشه و سلاح سرد داشته .زندان و شلاقم شاید براش ببرن.

اونا ی وقت خود زنی نکنن بندازن گردن شما .شاهدم بیارن.سعی کنید صلح کنید .هرچند شاهد باید دست رو قران ...

نه اون طرف خود زنی نکرده...فقط واسه فحش شکایت کرده... اطرافیان اونیکه که کتک خورده بود رو گرفتن نداشتن بیشتر درگیر بشن

سرچی دعوا شد؟ماهم دعواکردیم یکماه پیش .طرف خودزنی کرد گفت دماغم شکسته .شاهد و نامه پزشک قانونی نداره ...

سر بچه ها بود رفت بگه یه چیزی به بچت بگو بچمو اذیت می‌کنه.... اونام شروع کردن به فحش و درگیری

نه اون طرف خود زنی نکرده...فقط واسه فحش شکایت کرده... اطرافیان اونیکه که کتک خورده بود رو گرفتن نداش ...

اهان .شما نامه پزشک قانونی دارید یا اونا؟ببین ی خراش کوچیک بالای ۱۰ تومن دیه اس .حالا کبودی و اینا رو برای همسایمون چندماه پیش نزدیک ۱۵تومن دیه بریدن .

صلاحش آهنی بود کوبید تو سر طرف.. تشت آهنی بود

وای😂😂چ وحشی.ببین همونم جرمه.اگ رضایت ندید بازداشته تا زمانی ک یا رضایت بدید یا دیه بدن .اگ با قراروثیقه بیاد بیرون رو من نمیدونم 

ما که رضایت نمی‌دیم

خب پس میره دادگاه پرونده.سرچ کن تو گوگل دیه ضرب و شتم ۱۴۰۱

قیمتارو ببین .من سرچ کردم ولی یادم نیست تو دعوا کمرشوهرم کبود شد چشمش خراش افتاد

اهان .شما نامه پزشک قانونی دارید یا اونا؟ببین ی خراش کوچیک بالای ۱۰ تومن دیه اس .حالا کبودی و اینا ر ...

کتک خورده ماییم.... پزشک قانونی رفتیم... اره پلک پایینش رو کبودی دور چشم خراش داشت... پلکش تورم هم داشت....رایت میگی دیه ش زیاده؟؟؟

خب پس میره دادگاه پرونده.سرچ کن تو گوگل دیه ضرب و شتم ۱۴۰۱ قیمتارو ببین .من سرچ کردم ولی یادم نیست ...

تو نت خوندم.... گفتم شاید درست نباشه آخه دیه رو هر سایت یه قیمت نوشته بود... شوهرت دیه گرفت