2777
2789
عنوان

مامانم میگه

104 بازدید | 5 پست

مامانم از عقد کردم و جهازمو گرفته تا یکاری بهم میگه من میگم باشه چندیقه صبر کن یا گاهی عصابم خورده یکم تند حرف میزنم اوقات تلخی میکنم سریع میگه چقدر نمک نشناسی چقدر بی لیاقتی چقد بی چشمو رویی منظورش بخاطر جهازمه ک اینهمه خرج کردیم جهاز خریدیم برات تو اینجور رفتار میکنی

تازه یبار گفت مثل عمه هاتی بی چشم رویی😂

حالا خوبه تا قبلش دختر خوبه و کار کن خونه بودم 😂

ولی جدا از شوخی قدردانشون هستم خیلیم هستم تو این گرونی زحمت کشیدن برام

ولی واقعا گاهی اوقات عصابم خورد میشه حوصله ندارم یا هرچی یذره درک نمیکنه

و وقتی اینجور میگه همش حس میکنم داره منت میزاره سرم و وااااقن دلم میشکنه ناراحت میشم

چیکار کنم واقعا دوسه باری شده اینجور گفته بهم و هربار دلم میشکنه

خیر سرم چنوقت دیگ میرم از خونشون میرم سر خونه زندگی خودم چرا اینجور میگه بهم ینی دلش نبوده اینارو بخره برام؟

دوستی1403/10/21💛خاستگاری1404/9/18🩵ادامه... بلهبرون1404/9/20🩷عقد 1404/11/21🤍💍..خدایا هرچی دارم از تو دارم، شکررررت🤲🏻❤️

الان میخاستم بیام تاپیک بزنم که واقعامادرهاخیلی زحمت میکشن بخدامادرخودم خیلی اذیت میشه سر ماها

متاهلم،درخواست ندین👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

الان میخاستم بیام تاپیک بزنم که واقعامادرهاخیلی زحمت میکشن بخدامادرخودم خیلی اذیت میشه سر ماها

اره واقعا دستشون درد نکنه

ولی از این حرفش ناراحت میشم

دوستی1403/10/21💛خاستگاری1404/9/18🩵ادامه... بلهبرون1404/9/20🩷عقد 1404/11/21🤍💍..خدایا هرچی دارم از تو دارم، شکررررت🤲🏻❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ناراحت میشی ولی بروخودت نیار من یه مدت مجبوربودم ازاینواون پول بگیرم یا خودم پول خرج نکنم تابراکسی یسری وسیله بخرم خیلی اذیت شدم بااینکه زیادمگرون نبود

الان جهیزیه خیلی گرونه فشارمیاد بهشون

بیشتر سعی کن باب دلش باشی

متاهلم،درخواست ندین👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

عزیزم ب دل نگیر شما خودتو بزار جای مادرت نگرانه دخترشه نگران اینه چجوری سربلند بفرسه خونه ی بخت شما ک بچشی و سنت کمه اعصابت خوردمیشه ببین طفلی مادرت بااون همه استرس چی میکشه واقعا درکش میکنم.هرازچندگاهی برو بوسش کن بگو مرسی ک این همه بهم زحمت کشیدین و سربلندم کردین بهتون افتخار میکنم بزار خیالش راحت بشه ک جهازتو دویت داری

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون