2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو نت خوندم.... گفتم شاید درست نباشه آخه دیه رو هر سایت یه قیمت نوشته بود... شوهرت دیه گرفت

پسره نداره ک بخوایم دیه بگیریم دلمون میسوزه شوهرم نرفته دنبال پرونده .پسره میگ دماغمو شکوندی نامه هم دارم ۱و۵۰۰بده رضایت بدم .شوهرمم شاهد داره ک ی ی قطره خون نیومده ازش. 😂😂شوهرم دلش سوخت گفت باشه میدم بدبختن .بعد گفت ن پول دیرشده باید ۲تومن بدید🤣شوهرمم گفت اسگول من دلم بحالت میسوزه کاری نمیکنم لات بازی درمیاری؟پول نمیدم برو نامه اتو بذار اجرا منم بذارم ببینم کی دیه و زندان و شلاق براش میبرن.فعلا کاری نکرده مام اهمیت نمیدیم😂

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
شما شکایت کردید

ما شکایت کردیم امضای شاهدا رو هم گرفتیم نامه هم داریم ولی پسره واقعا گذاگشنس نداره .ولی اگ بخواد ب ۲ملیون میگیرم رضایت مبدمش ادامه بده ماهم میذاریم اجرا .چون دیگ دلسوزی بهش نیومده

پسره نداره ک بخوایم دیه بگیریم دلمون میسوزه شوهرم نرفته دنبال پرونده .پسره میگ دماغمو شکوندی نامه هم ...

این طرف هم ندارم ولی ما می‌خوام بگیریم ادب سه.... البته خواهرش گفت می‌خوایم بیایم عذر خواهی کنیم خود طرف زبونش درازه

ما شکایت کردیم امضای شاهدا رو هم گرفتیم نامه هم داریم ولی پسره واقعا گذاگشنس نداره .ولی اگ بخواد ب ۲ ...

تو بعضی جاها نباید دل سوزوند چون پرو میشن میزنن یکیو میکشن میگن اینم رضایت میده

این طرف هم ندارم ولی ما می‌خوام بگیریم ادب سه.... البته خواهرش گفت می‌خوایم بیایم عذر خواهی کنیم خود ...

بنظرم کوتاه نیاین اگ دیه هم نمیخوای بگیری باز بذار چندروز بره اب خنک بخوره پوزش ب خاک مالیده بشه .حسابی بیان بیفتن ب دست و‌پاتون بعد رضایت بدید

بنظرم کوتاه نیاین اگ دیه هم نمیخوای بگیری باز بذار چندروز بره اب خنک بخوره پوزش ب خاک مالیده بشه .حس ...

خواهرش همسایمونه میگه بخاطر من رضایت بدین... بنظرم کسی که کنترل اعصاب نداره با آب خنک اعصابش میاد سر جاش حیفه نخوره