2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما وضع مالیمون خیلی خوب نیست شوهرم نه تومان حقوق میگیره هشت تومانش می‌ره برا وام و قسط و قرض

ولی اعتقادم اینه خدا بچه میده روزیشم میده برا همون کلی زمان برد شوهرمو راضی کردم از اول عروسیمون تا الان که یک سال و چند ماهه روش کار کردم و الان دوهفتس تو اقدامم

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃
من سه سال و نیمه عروسی کردم از اول گفته بودم بچه کلا نمیخوام.

شوهرت گیرنمیده حرفی نزده تو این ۳سال درمورد بچه ؟؟؟

والا منم خیلی گفتم گیرداده ک میخام 😑😑😑😑

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
شوهرت گیرنمیده حرفی نزده تو این ۳سال درمورد بچه ؟؟؟ والا منم خیلی گفتم گیرداده ک میخام 😑😑😑😑

من ۴ سال نامرد بودم الان تازه عروسی کردم دو ماهه ولی همسر منم عجله داره واسع بچه دار شدن

چند سال عروسی کردی اگه سنت پایینه عجله نکن

یه سال و چند ماهه خونه خودمم

سنمم 17 هستش ، خودم دوس دارم بچه بیارم چرا آنقدر میترسید از بچه دار شدن😂

🍀💜منتظریم یه نی نی  کوچولو بیاد تو زندگیمون 💚 لطفا💛 برام یه صلوات بفرستید که زود مامان شم✨💛🙃
من ۴ سال نامرد بودم الان تازه عروسی کردم دو ماهه ولی همسر منم عجله داره واسع بچه دار شدن

وای خیلی بده دوس ندارم منم فعلا حداقل نمیدونم چیکارکنم 😐

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
شوهرت گیرنمیده حرفی نزده تو این ۳سال درمورد بچه ؟؟؟ والا منم خیلی گفتم گیرداده ک میخام 😑😑😑😑

نه انقدر دلایلم منطقی بوده که خداروشکر گیر نداده ولی مادرشوهرم چرااا دیونه کرده منو... پدر شوهرم که دایی میشه برا خودش نذر کرده اسم بچه هم انتخاب کرده... چی یگم اول انگار ما مشکل داریم که نذر کرده دوم اینکه ندیدم کسی جای یه نفر دیگه نذر کنه اسم بچه هم انتخاب کنه.

بچه خیلیییی سخته، پیرت میکنه🥺الان چند روزه مریضه خودمم ازش گرفتم. کیه که به داد من برسه؟؟ خیلی مسئولیت داره. شکر خدا هیچ وقت تا حالا براش کم نزاشتیم از نظر مالی، ولی در کل سخته

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤