اگه ده روز پزشکا نباشن...همه چی بهم میریزه....اگه ده روز مهندسا نباشن میتونم بگم چرخ اقتصاد از کار میفته...وکیل...روانشناس...شیرینی فروش...مغازه دار...همه اینا اگه ده روز نباشن میتونه قیامت بپاشه....ولی الان ده روزه که بلاگرا جمعن...مفت خورایه پر تلاش...مفت خور به این نیست که کارشون اسونه...مفت خور ینی اینکه بود و نبودش تغییری توی زندگی مردم ایجاد نمیکنه..هرچند در زمینه تبلیغات اثر گذار بودن...ولی اون قابل جبرانه...ازتون خواهش میکنم وقتی فیلترینگ برداشته شد...به این جماعت بلاگر دوباره قدرت نبخشین...ممنونم ازتون
کی گفته زیادین؟ الان این حرف از کدوم منبع علمیه؟ اینستاگرامه همه دنیا بلاگر داره ضررش به تو چیه
ضررش اینه که زندگیاشونو اسلایسی نشون میدن....فقط قسمتایه خوب زندگیشونو به اشتراک میرسونن....این برای من مشکلی نداره ولی برای اون نوجوون تازه باعث سرخوردگی میشه که زندگیشو با اینا مقایسه میکنه...گردش مالی فیک....یجور پولشوییه کارشون....ضررش زیاده عزیزم...چیزی بیشتر از سودشون:)
ضررش اینه که زندگیاشونو اسلایسی نشون میدن....فقط قسمتایه خوب زندگیشونو به اشتراک میرسونن....این برای ...
عزیزم اینا چه ربطی داره؟ بعضی بلاگرا هم هستن از زندگی تو جاها دور افتاده عکس میذارن بیان میکنن شرح میدن هرکی یه نوع بلاگره و ادما تصمیم میگیرن کدومو ببینن زندگی اسلایسی تو دنیا واقعیم هست چه ربطی داره مگه ما یکی تو پارک میبینیم کل زندگیش معلومه
عزیزم اینا چه ربطی داره؟ بعضی بلاگرا هم هستن از زندگی تو جاها دور افتاده عکس میذارن بیان میکنن شرح م ...
عزیز دلم وقتی مثلا ما میگیم اصفهانیا ادمایه مهربونین...ینی اکثرشون مهربونن...وقتی میگیم شیمی درمانی مفیده ینی اکثر اتفاقاتی که میفته مفیده...و وقتی میگیم بلاگرا بدن ینی اکثرشون بدن....تو هر صنفی بد و خوب و وجود داره و کسی منکرش نمیشه ....ولی اکثر بلاگرا همین شرحی بود که دادم.:)
قصد منم اینه که به اونا توهین نکنیم من الان یه عده بلاگر میشناسم که بهش میگین مفت خور به کلی آدم که ...
کسی که برای یک استوری 7 میلیون برای 4 استوری 15 میلیون میگیره مفت خوره عزیزم . هیچ زحمتی نمیکشه هیچ هزینه ای نمیکنه . منه انلاین شاپ جنس میخرو هزینه تبلیغ میدم و بعد میفروشم یعنی هزینه هم میکنم بلاگر مفت خور هیچ هزینه ای جز خرید وسایل خونه و فخر فروختن به مردم ساده نداره.
عزیزم اینا چه ربطی داره؟ بعضی بلاگرا هم هستن از زندگی تو جاها دور افتاده عکس میذارن بیان میکنن شرح م ...
واقعا تو پارکو با فضای اینستا یکی میکنی؟....تو تو روز چند بار پارک میری؟2 بار؟4بار؟....ادم تو روز امکان داره خیلی گذرش به اینستا بخوره....منطقی نیست حرفت گلم
کسی که برای یک استوری 7 میلیون برای 4 استوری 15 میلیون میگیره مفت خوره عزیزم . هیچ زحمتی نمیکشه هیچ ...
اون هفت میلیون میگیره میدونی اونایی که جذب همین آنلاین شاپ ها با این تبلیغات میشن خود همونا جقدر سود فروش گیرشون میاد اونام تا نفعی براشون نداشته باشه هفت میلیون بابت تبلیغات نمیدن عزیزم