2777
2789
عنوان

بلاگرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 163 پست
عزیزم اگه قراره کسی نبینه میشه بگید دقیقا هدفشون از این همه نمایش برای چه کسانی هست؟

برا بالا رفتن پیج و زیاد شدن تعداد فالوراشون استوری میزارن که تعداد بازدید بره بالا تبلیغات بهشون بدن اونام یه پولی در بیارن زندگبشون بچرخه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کی گفته زیادین؟ الان این حرف از کدوم منبع علمیه؟ اینستاگرامه همه دنیا بلاگر داره ضررش به تو چیه

ضررش اینه که زندگیاشونو اسلایسی نشون میدن....فقط قسمتایه خوب زندگیشونو به اشتراک میرسونن....این برای من مشکلی نداره ولی برای اون نوجوون تازه باعث سرخوردگی میشه که زندگیشو با اینا مقایسه میکنه...گردش مالی فیک....یجور پولشوییه کارشون....ضررش زیاده عزیزم...چیزی بیشتر از سودشون:)

ضررش اینه که زندگیاشونو اسلایسی نشون میدن....فقط قسمتایه خوب زندگیشونو به اشتراک میرسونن....این برای ...

عزیزم اینا چه ربطی داره؟ بعضی بلاگرا هم هستن از زندگی تو جاها دور افتاده عکس میذارن بیان میکنن شرح میدن هرکی یه نوع بلاگره و ادما تصمیم میگیرن کدومو ببینن زندگی اسلایسی تو دنیا واقعیم هست چه ربطی داره مگه ما یکی تو پارک میبینیم کل زندگیش معلومه

دقیقا همینطوره ..  من برای وضعیت انلاین شاپ ها و کسب و کارهای واقعی که درامدشون از این راه به ...

کاملا موافقم من خودم آنلاین شاپ دارم امت تینقدر خوشحالم این مفت خورا از مفت خوری افتادن ناراحت خودم نیستم

عزیزم اینا چه ربطی داره؟ بعضی بلاگرا هم هستن از زندگی تو جاها دور افتاده عکس میذارن بیان میکنن شرح م ...

عزیز دلم وقتی مثلا ما میگیم  اصفهانیا ادمایه مهربونین...ینی اکثرشون مهربونن...وقتی میگیم شیمی درمانی مفیده ینی اکثر اتفاقاتی که میفته مفیده...و وقتی میگیم بلاگرا بدن ینی اکثرشون بدن....تو هر صنفی بد و خوب و وجود داره و کسی منکرش نمیشه ....ولی اکثر بلاگرا همین شرحی بود که دادم.:)

قصد منم اینه که به اونا توهین نکنیم من الان یه عده بلاگر میشناسم که بهش میگین مفت خور به کلی آدم که ...

کسی که برای یک استوری 7 میلیون برای 4 استوری 15 میلیون میگیره مفت خوره عزیزم . هیچ زحمتی نمیکشه هیچ هزینه ای نمیکنه . منه انلاین شاپ جنس میخرو هزینه تبلیغ میدم و بعد میفروشم یعنی هزینه هم میکنم بلاگر مفت خور هیچ هزینه ای جز خرید وسایل خونه  و فخر فروختن به مردم ساده نداره.

عزیز دلم وقتی مثلا ما میگیم  اصفهانیا ادمایه مهربونین...ینی اکثرشون مهربونن...وقتی میگیم شیمی د ...

عزیزم من اصا چیزی در مورد کسی نگفتم چه حداقل چه حداکثر حرفم کلی بود من نگفتم اصا کی خوبه کی بد

عزیزم اینا چه ربطی داره؟ بعضی بلاگرا هم هستن از زندگی تو جاها دور افتاده عکس میذارن بیان میکنن شرح م ...

واقعا تو پارکو با فضای اینستا یکی میکنی؟....تو تو روز  چند بار پارک میری؟2 بار؟4بار؟....ادم تو روز  امکان داره خیلی گذرش به اینستا بخوره....منطقی  نیست حرفت گلم

کسی که برای یک استوری 7 میلیون برای 4 استوری 15 میلیون میگیره مفت خوره عزیزم . هیچ زحمتی نمیکشه هیچ ...

اون هفت میلیون میگیره میدونی اونایی که جذب همین آنلاین شاپ ها با این تبلیغات میشن خود همونا جقدر سود فروش گیرشون میاد اونام تا نفعی براشون نداشته باشه هفت میلیون بابت تبلیغات نمیدن عزیزم 

اون هفت میلیون میگیره میدونی اونایی که جذب همین آنلاین شاپ ها با این تبلیغات میشن خود همونا جقدر سود ...

عزیزم نصفه نصفه نصفه هزینه ای که میکنن سود نداره کلی فالور فیک دارن میارن پیج رو فالو میکنند خوبه گفتم انلاین شاپ دارم میتونی تاپیک های قبلیمو ببینی که تبلیغ کردم 

واقعا تو پارکو با فضای اینستا یکی میکنی؟....تو تو روز  چند بار پارک میری؟2 بار؟4بار؟....ادم تو ...

وااا😐 خب نره اینستا یا بلاگرارو فالو نکنه که الگوریتم اینستا براش تو اکسپلور نیاره چه ربطی داره