2777
2789
عنوان

بلاگرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 163 پست
آدمایی که چش دیدن زندگی و خوشی بقیه رو ندازن کاری جز فوش دادن بلد نیستن که اونم شخصیت خودشونو به نما ...

ببین هرچی ک مخالف این بلاگر ها هست حسود نیست 

همه مثل شما سرشون تو برف نیست آگاه ان 

اونایی ام ک فش میدن نباید بدن 

ولی اینکه بلاگر ها دل بزرگی دارن چون فش میخورم هیچی نمیگه درست نیست 

چون پولشو میگیرن 

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه خود همین شماه نیاین فالوشون محض سرگرمی و کنجکاوی نکنید اینام بالا نمیان طرف میاد یه رمان دروغ از ...

خب قصد اسی این بود ک دیگه اونایی ک دنبال میکنن دنبالشون نکن 

برو تاپیک رو از اول بخون

ببین هرچی ک مخالف این بلاگر ها هست حسود نیست  همه مثل شما سرشون تو برف نیست آگاه ان  اون ...

من سرم تو زندگی خودمه زندگی بلاگرا به ما ها چه اصلا؟به ما چه از چه راهی پول در میارن ولی جیبمو زدن اون موقع حق دارن بگم اینا فلان اینا بهمان حرفم اینه از آدمایی بد میگین که همین خودتون همین مردم به اینجا رسوندنشون

خب قصد اسی این بود ک دیگه اونایی ک دنبال میکنن دنبالشون نکن  برو تاپیک رو از اول بخون

عزیزم شاید دوس دارن فالو کنن چرا باید خودمونو تو جایگاهی بدونیم که بگیم کی فالو کنه نکنه مگه پول مارو خورده

میشه بس کنید؟ یکم فک کنید تروخدا ادما به سرگرمیم نیاز دارن مث این میمونه بگی شهربازیا چه خوب تع ...

اره ولی هرچیزی حدی داره....کل زندگی مردم شده سرگرمی...سینما هست....پارک هست...شهربازی هست....کل چیز دیگه هست....اینا دیگه زیادین برا مردم

من انسانیت دارم چیزی ک اونا ندارن  جشن نمی‌گیرم  ولی خوشحالم ک مفت خور ها کنار رفتن و اف ...

دقیقا همینطوره .. 

من برای وضعیت انلاین شاپ ها و کسب و کارهای واقعی که درامدشون از این راه به دست میارن ناراحتم و امیدوارم به زودی جایگزین اینستاگرام براشون ایجاد بشه اگر قرار بر فیلترینگ دائمی هست.. 

اما اما

اصلا اصلا سر سوزن برای بلاگرهایی که روزانه کلی تبلیغ همین انلاین شاپ ها رو میکردند از این طریق پول مفت و بدون زحمت روی پول میزاشتند ناراحت نشدم که هیچ خوشحال هم شدم که بساطشون بی رونق شد.. و هیچ کدومشون رو هم البته فالو ندارم و نداشتم ولی توی همین اکسپلور می دیدم..

مثلا یکی شون  توی بیو نوشته ارامش زندگیم دوست دارم؟ والا ما هم اگر شرایط تو رو داشتیم چیزی جز ارامش توی زندگیمون نبود

یا یکی دیگه شون که هر دو زن و شوهر پزشک هستند فکر کنم روزی بیشتر از ده تا تبلیغ داشت 

همه اش هم ارایشگاه و پیرایشگاه و لوازم ارایشی و زیبایی و .. و .. 

و از این دست زیادن  که بود و نبودشون فرقی نداره بلکه مفید هم هست .. 

همینی که هست
اره ولی هرچیزی حدی داره....کل زندگی مردم شده سرگرمی...سینما هست....پارک هست...شهربازی هست....کل چیز ...

کی گفته زیادین؟ الان این حرف از کدوم منبع علمیه؟ اینستاگرامه همه دنیا بلاگر داره ضررش به تو چیه

عزیزم شاید دوس دارن فالو کنن چرا باید خودمونو تو جایگاهی بدونیم که بگیم کی فالو کنه نکنه مگه پول مار ...

من کاری ندارم کی فالو میخواد کنه کی نکنه 

بود و نبودشون تو زندگی ی آدم سالم هیچ تاثیری نداره

خب قصد اسی این بود ک دیگه اونایی ک دنبال میکنن دنبالشون نکن  برو تاپیک رو از اول بخون

قصد منم اینه که به اونا توهین نکنیم من الان یه عده بلاگر میشناسم که بهش میگین مفت خور به کلی آدم که وسعشون نمیرسه کمک می کنن ما چی از زندگی بقیه میدونیم 

حرف حق جواب نداره تهشم میشه سفسطه وقتی جوابی ندارین میشه غیر منطقی اونا به نمایش میزارن دلشون میخواد ...

عزیزم اگه قراره کسی نبینه میشه بگید دقیقا هدفشون از این همه نمایش برای چه کسانی هست؟

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
من کاری ندارم کی فالو میخواد کنه کی نکنه  بود و نبودشون تو زندگی ی آدم سالم هیچ تاثیری نداره

عزیزم میشه بپرسم منظورت از تاثیر چیه؟؟؟ الان مثلا یه ادم رنگ ابی دوس داره نباید دوس داشته باشه چون تاثیری نداره؟؟؟؟