2777
2789
عنوان

مشکل من و زنم

899 بازدید | 72 پست

از روز اول ازدواج به خانواده زنم خیلی احترام میزاشتم و الانم میزارم .خانومم هم خدایی احترام میزاشت .بعد طلاق پدرومادرم مادرم پیش ما بود البته خونمون جدا .همسایه بودیم.هیچ دخالتی تو زندگی من نمیکنه مادرم.مادرزنم شکل حرکتی داره .از روزی که من وارد زندگی اینا شدم کارای دکتر و کارشون افتاد گردن من .تا الان هر کاری هرجایی بود انجام میدادم. بعد چندوقت دیدم وقتی من ب مادرم سر میزنم خانومم ناراحت میشه.بهونه میگرفت. دعوا راه مینداخت من چیزی نپیگفتم تا کوتاه بیاد رفته رفته بیشتر شد این مشکلات .الان هر دوروز یه شب میره خونه مادرش میمونه.کاراشونو انجام میده.ولی تا من اسم مردمو میارم که بریم سر بزنیم به بهونه نمیاد یا دعوا راه میندازه.منم مادرم تنهاست و نمیشه ولش کنم .موندم جیکارکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لجبازی نکنید باهم سنگاتونو وا بکنیدبا خانوما صحبت کن بهش بهمون که اولویت همسر و زندگیتون ولی مادرم به شما نیاز داره

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

متاسفانه اکثر عروسا همینن و چشم دیدن مادرشوهر رو ندارن ولی واسه خانواده خودشون هر کاری میکنن

شما هم برای اینکه زندگیت دچار چالش نشه خودت هوای مادرت رو داشته باش و به خانمت گیر نده

خودتم سعی کن هر بار به بهانه ای کارهای که خانواده زنت بهت میدن رو انجام ندی

عضو شدی از زن و خانوادش بد بگی انگیزت فقطططططمیزاشتی یه دوساعت از عضویت بگذره

مگه مردا هم از زناشون غیبت میکنن😐

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم