2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 33 پست
برنج و نوشابه و ماکارونی و شیرینی حذف

برنجو حذف نکن کاملا ون برنج نخوری ریزش مو میگیری.درمورد کالری شماری فکر کن همه چی تو کل روزمیخوری ولی ب اندازه

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برنامه زیره دوتاست ورزش یا کالری شمارش؟

کالری شمار .قد و وزنتو وارد کن مقدار کالری مورد نیازتو میگه. هرغذایی ک داشتین سرچ کن مقدارشو بزن کالریشو میزنه برات.اگه شیرینی رو حذف کنی و پروتئین بیشتر مصرف کنی زودتر لاغرمیشی 

ایول

توام صبرکن و رژیمتم سفت و سخت داشته باش .از روزی لاغرتر شدم کلی خوشگلترشدم.و انقد حس خوبیه🤗😍

😍😍😍😍انشالله باربی میشی

فداااتشم عزیزم ایشالله.قدم ۱۷۰ انقد تغییرکردم مادرشوهرمم گف چقد خوووب شدی.توام میتونی منم باورت میشه ۱کیلو شیرینی خامه ایی میخوردم 😑ولی الان بهش فک میکنم عوقم میگیره.اگه با بیخابی مشکلی نداری این قزصی ک من میخوردم اشتهارو صفرمیکنه اسمش آلفا اسلیمه

فداااتشم عزیزم ایشالله.قدم ۱۷۰ انقد تغییرکردم مادرشوهرمم گف چقد خوووب شدی.توام میتونی منم باورت میشه ...

قربانت

دقیقا منم عاشق شیرینی خامه ای هستم😭😭 و همین عامل چاقیه

باید ۱۵ کیلو کم کنم بدبختی اینه بدنم کشش ورزش زیاد رو نداره

قربانت دقیقا منم عاشق شیرینی خامه ای هستم😭😭 و همین عامل چاقیه باید ۱۵ کیلو کم کنم بدبختی اینه بد ...

وقتی هوس شیرینی کردی فرنی درست کن خیللی کالریش کمتراز شیرینیه ولی حس میلت ازبین میره. بلدی درست کنی؟دوس داری؟

خودم بلد نیستم اره دوست دارم

ی لیوان شیر ترجیحا کم چرب.ی قاشق سر پر ارد برنج .دو ق سرخالی شکر  باهم مخلوطشون کنب ذار رو گاز شعله ملایم. میجوشن  غلیظ میشن.ی دونه هل و دو ق گلابم آخر سر ک میخای خاموش کنی اضاف کن..شیرموزم خیلی خوبه برا هوس شیرینی.ی موز یخ زده ی لیوان شیر .

مرسی عزیزترین بنظرت من کی جواب میگیرم خسته شدم بدنم دیگه نمیکشه که لاغر بشه😔

اینایی ک گفتمو انجام بده.با کالریشماری قطعا بعد یماه تغیراتتوحس میکنی .توکه ورزشم داری زودتر نتیجه میکیری😚😉

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز