a_tarannom مدیر عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 176 عنوان لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 33 پست سلاااام بچها شبتون بخیر من میخوام لاغر بشم میشه چنتا راهکار بدین زمانشم زیاد کم نیس مثلا ۶ ۷ ماهه میخوام از ۷۷ برسم ب ۶۰ میشه بنظرتون؟ قدم ۱۶۴ هست وزنم ۷۷ ۱۸ سالمه 1401/07/17 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10475 برنج و نوشابه و ماکارونی و شیرینی حذف برنجو حذف نکن کاملا ون برنج نخوری ریزش مو میگیری.درمورد کالری شماری فکر کن همه چی تو کل روزمیخوری ولی ب اندازه کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
عروس_خانوم_ناز عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 2523 برنجو حذف نکن کاملا ون برنج نخوری ریزش مو میگیری.درمورد کالری شماری فکر کن همه چی تو کل روزمیخوری ول ... شما چند کیلو کم کردین
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10475 برنامه زیره دوتاست ورزش یا کالری شمارش؟ کالری شمار .قد و وزنتو وارد کن مقدار کالری مورد نیازتو میگه. هرغذایی ک داشتین سرچ کن مقدارشو بزن کالریشو میزنه برات.اگه شیرینی رو حذف کنی و پروتئین بیشتر مصرف کنی زودتر لاغرمیشی کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10475 شما چند کیلو کم کردین وزنو نمیگم🤣ولی دور شکمم نزدیک ۱۵سانت کم شده کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10475 ایول توام صبرکن و رژیمتم سفت و سخت داشته باش .از روزی لاغرتر شدم کلی خوشگلترشدم.و انقد حس خوبیه🤗😍 کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
عروس_خانوم_ناز عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 2523 توام صبرکن و رژیمتم سفت و سخت داشته باش .از روزی لاغرتر شدم کلی خوشگلترشدم.و انقد حس خوبیه🤗😍 😍😍😍😍انشالله باربی میشی
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10475 😍😍😍😍انشالله باربی میشی فداااتشم عزیزم ایشالله.قدم ۱۷۰ انقد تغییرکردم مادرشوهرمم گف چقد خوووب شدی.توام میتونی منم باورت میشه ۱کیلو شیرینی خامه ایی میخوردم 😑ولی الان بهش فک میکنم عوقم میگیره.اگه با بیخابی مشکلی نداری این قزصی ک من میخوردم اشتهارو صفرمیکنه اسمش آلفا اسلیمه کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
عروس_خانوم_ناز عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 2523 فداااتشم عزیزم ایشالله.قدم ۱۷۰ انقد تغییرکردم مادرشوهرمم گف چقد خوووب شدی.توام میتونی منم باورت میشه ... قربانتدقیقا منم عاشق شیرینی خامه ای هستم😭😭 و همین عامل چاقیهباید ۱۵ کیلو کم کنم بدبختی اینه بدنم کشش ورزش زیاد رو نداره
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10475 قربانت دقیقا منم عاشق شیرینی خامه ای هستم😭😭 و همین عامل چاقیه باید ۱۵ کیلو کم کنم بدبختی اینه بد ... وقتی هوس شیرینی کردی فرنی درست کن خیللی کالریش کمتراز شیرینیه ولی حس میلت ازبین میره. بلدی درست کنی؟دوس داری؟ کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
عروس_خانوم_ناز عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 2523 وقتی هوس شیرینی کردی فرنی درست کن خیللی کالریش کمتراز شیرینیه ولی حس میلت ازبین میره. بلدی درست کنی؟ ... خودم بلد نیستم اره دوست دارم
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10475 خودم بلد نیستم اره دوست دارم ی لیوان شیر ترجیحا کم چرب.ی قاشق سر پر ارد برنج .دو ق سرخالی شکر باهم مخلوطشون کنب ذار رو گاز شعله ملایم. میجوشن غلیظ میشن.ی دونه هل و دو ق گلابم آخر سر ک میخای خاموش کنی اضاف کن..شیرموزم خیلی خوبه برا هوس شیرینی.ی موز یخ زده ی لیوان شیر . کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
عروس_خانوم_ناز عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 2523 ی لیوان شیر ترجیحا کم چرب.ی قاشق سر پر ارد برنج .دو ق سرخالی شکر باهم مخلوطشون کنب ذار رو گاز ... مرسی عزیزترینبنظرت من کی جواب میگیرم خسته شدم بدنم دیگه نمیکشه که لاغر بشه😔
asaliiiitopol عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 10475 مرسی عزیزترین بنظرت من کی جواب میگیرم خسته شدم بدنم دیگه نمیکشه که لاغر بشه😔 اینایی ک گفتمو انجام بده.با کالریشماری قطعا بعد یماه تغیراتتوحس میکنی .توکه ورزشم داری زودتر نتیجه میکیری😚😉 کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
عروس_خانوم_ناز عضویت: 1401/07/11 تعداد پست: 2523 اینایی ک گفتمو انجام بده.با کالریشماری قطعا بعد یماه تغیراتتوحس میکنی .توکه ورزشم داری زودتر نتیجه م ... انشالله❤❤