2777
2789
عنوان

لاغری

209 بازدید | 33 پست

سلاااام بچها شبتون بخیر من میخوام لاغر بشم میشه چنتا راهکار بدین زمانشم زیاد کم نیس مثلا ۶ ۷ ماهه میخوام از ۷۷ برسم ب ۶۰ میشه بنظرتون؟ قدم ۱۶۴ هست وزنم ۷۷ 

۱۸ سالمه 

چرا نمیشه 

صد در صد میشه فقط اراده قوی 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب اول رژیم غذاییتو رعایت کن

بعدش زیره رو همراه زنجبیل تازه تو قابلمه بریز همراه آب بزار ۵۰ دقیقه بجوشه 

بعدش دمنوش بخور و ورزش کن بدو برقص دیگه خیلی فعالیت کن 

باور کن سریع لاغر میشی 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

اگر میخوای لاغر بشی با غذات نون نخور ، برنجو ماکارونی هم کمتر از همیشه بخور و  غذاهای کبابی و ابپز بخور 

و سالاد بدون سس و روغن هم خوبه

چای سبز هم خوبه

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

ببین میخای لاغر شی فقد باس سرت گرم باشه 🤣باورت میشه .

بعدشم با کالری شماری راااحت لاغرمیشی زیره نصب کن سوالی داری بگو راهنماییت کنم.من از ۱۱ تیر تا الان سایز مانتوم ۴ سایز کم شدع 

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
من ۷ روزه ایروبیک میرم تغییری نکردم

۷روز یکم زوده برا اینکه انتظار تغییر داشته باشی .رژیمم داری؟

رژیم شل کن سفت کن

چیا میخوری؟من بعد از ۳ ماه تازه تغییراتمو دیدم .کالری شماری میکنم ۵ روز ۱۳۰۰کالری دوروز در هفته ۷۰۰کالری میخورم .ورزشم نمیکنم.چندروز قرص لاغری میخورذم ک کلا رو خوابم تاثیر گذاشته بود نمیتونستم بخابم اللن فقد ۲ روز تو هفته میخورم.سایز مانتوم ۴ سایز کم شده.اگه میخای رژیم سخت نگیری باشگاه تی آر ایکس برو .منم ثبتنام کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز