2777
2789
عنوان

لاغری

210 بازدید | 33 پست

سلاااام بچها شبتون بخیر من میخوام لاغر بشم میشه چنتا راهکار بدین زمانشم زیاد کم نیس مثلا ۶ ۷ ماهه میخوام از ۷۷ برسم ب ۶۰ میشه بنظرتون؟ قدم ۱۶۴ هست وزنم ۷۷ 

۱۸ سالمه 

چرا نمیشه 

صد در صد میشه فقط اراده قوی 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب اول رژیم غذاییتو رعایت کن

بعدش زیره رو همراه زنجبیل تازه تو قابلمه بریز همراه آب بزار ۵۰ دقیقه بجوشه 

بعدش دمنوش بخور و ورزش کن بدو برقص دیگه خیلی فعالیت کن 

باور کن سریع لاغر میشی 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

اگر میخوای لاغر بشی با غذات نون نخور ، برنجو ماکارونی هم کمتر از همیشه بخور و  غذاهای کبابی و ابپز بخور 

و سالاد بدون سس و روغن هم خوبه

چای سبز هم خوبه

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

ببین میخای لاغر شی فقد باس سرت گرم باشه 🤣باورت میشه .

بعدشم با کالری شماری راااحت لاغرمیشی زیره نصب کن سوالی داری بگو راهنماییت کنم.من از ۱۱ تیر تا الان سایز مانتوم ۴ سایز کم شدع 

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
من ۷ روزه ایروبیک میرم تغییری نکردم

۷روز یکم زوده برا اینکه انتظار تغییر داشته باشی .رژیمم داری؟

رژیم شل کن سفت کن

چیا میخوری؟من بعد از ۳ ماه تازه تغییراتمو دیدم .کالری شماری میکنم ۵ روز ۱۳۰۰کالری دوروز در هفته ۷۰۰کالری میخورم .ورزشم نمیکنم.چندروز قرص لاغری میخورذم ک کلا رو خوابم تاثیر گذاشته بود نمیتونستم بخابم اللن فقد ۲ روز تو هفته میخورم.سایز مانتوم ۴ سایز کم شده.اگه میخای رژیم سخت نگیری باشگاه تی آر ایکس برو .منم ثبتنام کردم