2777
2789
عنوان

دوسش ندارم

328 بازدید | 21 پست

جدیدا حس میکنم بهش بی تفاوتم انقدر ناراحتم کرده....انقدر ریختم تو خودم و درست نشد که اون عشق افلاطونی و افسانه ای که جفتمون داشتیم خیلی کمرنگ شده از نظر من...نمیدونم اما نمیتونم جدا شم کاش یه معجزه ای بشه...

دوسش داری فقط خسته ای

برای رسیدن به عشقم علیرضام دعام کنین دعا کنین دعا کنین به عشقم علیرضام برسم و باهاش ازدواج کنم و مانعی بینمون نباشه مهرم بیوفته به دلش امضامو دیدی برام یه صلوات یا یه سوره بخون شاید برای تو وقتی نگیره ولی با دعای تو من حاجتم برآورده میشه بی تفاوت رد نشو از امضام حاجتم رسیدن به عشقم علیرضاست اسم خودم ستایشه

شوهرته؟؟ من فقط تو این سایت درمورد شوهر قاطع نمیگم طلاق بگیر چون ازدواج کردن و بحث زندگیه

اگر رابطه ای غیر از ازدواجه فقط کات

چه دلیلی داره حالت کنارش خوب نیس بمونی تو رابطه

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از صحبت نکردنه

این دلخوریای کوچیک که جمع بشن و بهش نگی که ازش ناراحت شدی و هی تکرار بشه کم کم باعث سردی میشه

اگه واقعا میخوایش باهاش صحبت کن جاهایی که نیاز به اصلاح داره رو درست کنین حیفه

«هیچ وقت فراموش نکن کی هستی. بقیه دنیا اونو فراموش نمی کنن. اونی که هستی رو مثل یه ذره تنت کن و اونوقته که کسی نمی تونه ازش برای آسیب زدن بهت استفاده کنه» (تیریون لنیست)

شوهرته؟؟ من فقط تو این سایت درمورد شوهر قاطع نمیگم طلاق بگیر چون ازدواج کردن و بحث زندگیهاگر رابطه ا ...

نه هنوز رسمی نکردیم اما یه جورایی نامزدیم کل فامیلا و خانواده ی دو طرف میدونن خیلی سرش جنگیدم ابروی خودمو بردم که پدرمو راضی کنم خیلی سرش قسم خوردم الان همه میگن دیدی گفتم...بعد دلشم ندارم نمیدونم ...

عشق افلاطونی و اساطیری وجود نداره هرمونه و نهایت دو سال غلبه داره بعد دیدگاه منطقی غالب میشهعادیه

اخه من دورو برم خیلی عاشق دیدم خیلی کسایی که ادعای عاشقی داشتن و دیدم برای ما یه چیز دیگه بود...یه چیزی که انگار سکانس به سگانسشو از فیلما گرفته بودن...هنوزم هست اما...خستم خیلی خسته احساس میکنم همیشه من باید از خودگذشتگی کنم

نه هنوز رسمی نکردیم اما یه جورایی نامزدیم کل فامیلا و خانواده ی دو طرف میدونن خیلی سرش جنگیدم ابروی ...

الان تموم کنی بهتر از اینه که دو دل وارد زندگی مشترک بشی و بعدا هی از رفتاراش ناراحت و ناراحت تر بشی چون مردا بعد ازدواج چند درجه بدتر میشن اگه الان اخلاقش واست رو مخیه یا بحث زیاد دارید یا هرچی ، من بهت پیشنهاد میکنم یا تموم کنی یا فعلا رسمی ش نکنید

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

اخه من دورو برم خیلی عاشق دیدم خیلی کسایی که ادعای عاشقی داشتن و دیدم برای ما یه چیز دیگه بود...یه چ ...

عزیزم اونام چیزیه که نشون میدن

شما باور نکن

هیچ زندگی کامل گل و بلبل نیست

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

از صحبت نکردنهاین دلخوریای کوچیک که جمع بشن و بهش نگی که ازش ناراحت شدی و هی تکرار بشه کم کم باعث سر ...

میگم میگیم اما سر بعضی چیزا انگار همو نمیفهمیم به نتیجه ای نمیرسیم هرچقدرم حرف بزنیم ... انگار همش باید کوتاه بیام از خود گذشتگی کنم البته نمیخام ناحقی کنم اما خستم...