2777
2789
عنوان

دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 21 پست
الان تموم کنی بهتر از اینه که دو دل وارد زندگی مشترک بشی و بعدا هی از رفتاراش ناراحت و ناراحت تر بشی ...

اخلاقاش رو مخی نیست اخلاقاش انگار پرتوقعه چجوری بگم... من به سازش رقصیدم اوایل و الان فگر میکنه وظیفمه البته نمیگه وظیفته اما نمیدونممممم هیچی نمید نم اما میدونم دارم به اخرین درجه ی جنگیدنم میرسم کم کم تموم میشه همینطوری پیش بره

میگم میگیم اما سر بعضی چیزا انگار همو نمیفهمیم به نتیجه ای نمیرسیم هرچقدرم حرف بزنیم ... انگار همش ب ...

این میشه زورگویی مث من که همیشه دربرابر خواسته های شوهرم کوتاه اومدم یبارم که صدام درمیاد دوهفته دوهفته قهرمیکنه باهام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

این میشه زورگویی مث من که همیشه دربرابر خواسته های شوهرم کوتاه اومدم یبارم که صدام درمیاد دوهفته دوه ...

اره دقیقا همینطوری زورگوییه زورگویی ای که با ناراحتیش برای اینکه ناراحت نشه به سازش میرقصم و خسته شدم شایدم خیلی واضح نباشه ها مثلا خواهرام میگن بچب بهش هیچ پسریو پیدا نمیکنی انقدر عاشقت باشه ولی خوب...اونا که از ایناش خبر ندارن فقط دیدن خیلی عاشقمه و هواسش هستو پایمه