2777
2789
عنوان

دقت کردین؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 132 پست
تا حدی بله فرق میکنه ولی نه اینکه به هیچ کاری رسیدگی نکنه  نه خونه، نه اشپزی، نه شوهر

افرین دقیقا پس خوبه شما متوجه اصل مطلب شدید متاسفانه بعضی ادما بدترین برداشت رو میکنن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه خیر عزیزم اصلا متوجه حرف های من نشدی من به زن گوش زد کردم چون زن رهبر خانواده اس و قدرت زیادی دا ...

بله زن نباید خاله زنگ باشه ولی بهتره به جاش بگیم زن باید درس بخونه مطالعه کنه قوی باشه زیر بار ظلم نره قاطع و محکم باشه استقلال مالی داشته باشه ملکه بودن رو این چیزها تعیین میکنه نه رنگ  رژ و مدل مو 

دایی بنده خیانتی نکرده و داره اذیت میشه با این شرایط  و قصد طلاق دارن  در کل گفتم وقتی ز ...

حرفای اول شما این رو نمیگفت.

شما توی پست اولتون علنا دارید مشکلات زندگی میتونن به یک فرد حق خیانت کردن رو بدن، که این درست نیست.

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰
مگ طلاق به این اسونیه خانم محترم  بله زیر نظر داره برای خواستگاری  البته بعد طلاقش  ...

بنده اهل آشپزی نیستم سالهاست شبها حاضری میخوریم ناهار فردا رو هم خیلی وقتها همسرم حاضر میکنن یا از بیرون میگیریم خونه هم خودم و همسرم و پسرم سه تایی کارها رو می‌کنیم و آخر هفته ها هم کمکی دارم چون همسرم شعور داره میگه کار خونه وظیفه همه افراد خونه هست نه فقط خانم .

نه خیر عزیزم اصلا متوجه حرف های من نشدی من به زن گوش زد کردم چون زن رهبر خانواده اس و قدرت زیادی دا ...

شرمنده من برای ادامه دادن بحث تکراری و یکنواخت با مشاورهای زن ستیز با هزاران شعار پوچ و عهد قجری فعلا انرژی بیشتری ندارم. سهمیه امروزم تموم شد

تو این سه سال با امثال شما زیاد بحث کردم اینا حرفای جدیدی برا من نیست. اصلا مخاطب همون حرفام هم شما نبودی: برای کاربرای دیگه گفتم که اگر کم سن بینشون هست خام ایم حرفا نشن.

زن ستیزی لای لفافه بسه برا امروز🥱

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بنده اهل آشپزی نیستم سالهاست شبها حاضری میخوریم ناهار فردا رو هم خیلی وقتها همسرم حاضر میکنن یا از ب ...

عزیرم همه مثل شوهر شما نیستن ک شما پاهاتو بندازی رو هم اب پرتقال بخوری بعدشم خودشون برن اشپزی کنن 

شما شوهری گیرت اومده ک نمیذاره زنش دست به سیاه سفید بزنه...  ۹۹ درصد مرد ها اینطور نیستن 

پس نسخه زندگی خودتو برا همه نپیچ 

پس شما متوجه نشدی من چی گفتم حرف من این بود که زنان باید به خودشون توجه بیشتری داشته باشن  با ...

بله به اینا برسه برای همسرش که بهش خیانت نکنه؟

حرف شما دقیقا همینه دیگه 

خیانت راه نشون دادن نارضایتی نیست 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
گلم دلیل خیانت فقط اینا نیس شما حتما باید با یک مشاور صحبت کنید قبل از هر اقدامی

والله دیه گفت گوه خوردم مثل سگ پشیمونم منم گفتم باشه ولی نبخشیدم ها از نظر ظاهری بگی من بخدا نمیگم دور ورم فقط میگه خیلی خوشگلی این از این ور همه میگه عاشق چشات هستیم چشام بزرگه غذا میپزم ارایش میکنم فلان بهمان از هیچکی کم ندارم شوهرم هم گفت بخدا گیج بود اون موقع بهش کارتمو دادم گفت راهمون دور هس نمیتونم زیادی بیام منم گفتم باشه بیا این کارت من ی هفته دیه زنگ بزنین بیین جنس اومده یا ن بعد اون دیه نمیدونم چی شد خب منم میرم بیرون کارت میدن بیا پیجمونو دنبال کن یا تماس بگیرین من برم عشقم اینا بهشون بابا زن عرضه نداره طرف واقعا بعضی زن ها ک‌اینطوری زندگی یکی رو داغون میکنن نجس هستن .ولی شوهرم از اول دوسم داشته محبت هم میکرد واسم هرچی میگفتم هم میخرید اص بی توجه نمیکردی الانم دیه میدونه دلمو شکسته اونقدر محبت میکنه من خودم دیوونه میشم میگم بسه اینقدر سیریش شدی بهم بسه برو اون ور خب من اینجا چه گناهی دارم

دایی بنده خیانتی نکرده و داره اذیت میشه با این شرایط  و قصد طلاق دارن  در کل گفتم وقتی ز ...

شما چرا باید از جیک و پیک زندگی داییت باخبر باشی؟؟ سرتو از زندگی داییت بکش بیرون حواست به شوهرت باشه که مبادا خیانت کنه

شما چرا باید از جیک و پیک زندگی داییت باخبر باشی؟؟ سرتو از زندگی داییت بکش بیرون حواست به شوهرت باشه ...

تموم شد؟؟  اصلا هم تاثیر گذار نبود 

شما هم سعی کن برای فضولی ریپلای نکنی منو 

بای