2777
2789
عنوان

دقت کردین؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 132 پست
شعار ندین خانم  پخت و پز و خانه داری وظیفه یک زنه... و باید انجام بده  چه اینو قبول کنیم ...

چه بخای چه نخای زن از نظر شرعی این وظیفه رو نداره حالا میخای قبول کن میخای نکن

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

عزیزم زندگی شراکته زندگی بردگی نیس کسی که اذیت میشه اگه ادامه بده بدترین ظلم رو در حق خودش میکنه هیچ ...

چیزی هست به نام طلاق 

هر کدوم‌از طرفین سخته براش ادامه زندگی ‌‌و فکر میکنه طرف همسر مناسبی براش نیست بره طلاق بگیره خیانت فقط و فقط علتش هرزگیه و ذات کثیف 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اتفاقا خوبه اینجوری کامنت می ذاری!! کاربرا واضح و قشنگ ببینن وقتی میگیم "زنان علیه زنان" یعنی چی ...

زن علیه زن نیست 

واقع بین باش 

زندگی مشترک یعنی چی 

یعنی دایی بدبخع من از صبح تا اخر شب سره کاره میاد خونه یک غذا نیست بخوره (باژ نپرس از کجا خبر داری چون واحد بغلیمونه) 

در حسرت گفتن یک عزیزم هستش 

چرا همش شعار میدی دوست من 

زن وظیفشه کارای خونه و همسر داری، حتی در دین اسلام هم اومده و السلام

چه بخای چه نخای زن از نظر شرعی این وظیفه رو نداره حالا میخای قبول کن میخای نکن

از نظر اسلام و قران زن باید هر وقت که مرد میل جنسی داشت اون رو برطرف کنه چه خودش بخواد چه نخواد 

از بابت خانه داری هم همینطور از نظر شرعی 

زن علیه زن نیست  واقع بین باش  زندگی مشترک یعنی چی  یعنی دایی بدبخع من از صبح تا ا ...

در اسلام هیچ کاری توی خونه به عهده زن نیست فقط و فقط تمکین جنسی وظیفه زنه 

ضمنا شما فرمودید دایی‌تون یکی رو در نظر گرفته مرد متاهلی که هنوز از یه زندگی بیرون نیومده داره دنبال دومی میگرده ذاتش درست نیست اگر همسرش بد بود برای چی بچه آورد؟ الانم چرا طلاقش نمیده؟ 

شعار ندین خانم  پخت و پز و خانه داری وظیفه یک زنه... و باید انجام بده  چه اینو قبول کنیم ...

خیر اصلا همچین چیزی نیست.

میگن لطف مکرر میشه حق مسلم. حالا جریان خانه داری خانم ها هم همین هست.چیزی هست که به اشتباه وارد فرهنگ ها شده.

من هم منکر مشکلاتی که رفتار زندایی شما به دنبال داره نیستم.

دایی شما از همسرشون جدا بشن. بعد برن با کس دیگه.

مشکلات زندگی ایشون دلیلی بر خیانت نمیشه! 

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰
خیر اصلا همچین چیزی نیست. میگن لطف مکرر میشه حق مسلم. حالا جریان خانه داری خانم ها هم همین هست.چیزی ...

دایی بنده خیانتی نکرده و داره اذیت میشه با این شرایط 

و قصد طلاق دارن 

در کل گفتم وقتی زنی به خانه داری و شوهر داری نمیرسه یا مرد خیانت میکنه یا اینکه طلاق میگیره که در هر دو صورت زن، شوهرش رو از دست میده

میخوام بگم این کارا چیزی به جز خراب کزدن اینده خودش و از دست دادن همسرش رو نداره 

خیر اصلا همچین چیزی نیست. میگن لطف مکرر میشه حق مسلم. حالا جریان خانه داری خانم ها هم همین هست.چیزی ...

جالبه با افتخار میگن دایی‌شون زن دیگه ای زیر نظر دارن اون خانم هم قطعا این چیزها رو حس میکنه که از زندگیش متنفر و دلزده میشه 

خدا بخیر کنه ایشون از اوناس که زوج ها میرن پیشش، خانومه با چشم اشکی و اقاهه با لبخند خودپسندانه از ...

نه خیر عزیزم اصلا متوجه حرف های من نشدی

من به زن گوش زد کردم چون زن رهبر خانواده اس و قدرت زیادی داری 

اینکه زنه که میتونه رفتار مردش رو با خودش شکل بده 

کمی طرز فکرمون رو عوض کنیم 

یک زن باید به خودش رسیدگی کنه مثل ملکه ها رفتار کنه نه به فکر خاله زنک بازی باشه

زن لیاقت و ارزش داره ارزش زن رو پایین نیاریم

در اسلام هیچ کاری توی خونه به عهده زن نیست فقط و فقط تمکین جنسی وظیفه زنه  ضمنا شما فرمودید دا ...

مگ طلاق به این اسونیه خانم محترم 

بله زیر نظر داره برای خواستگاری 

البته بعد طلاقش 

و الان هم منتظره بچه کوچیکش حداقل دو سالش بشه بعدا فکری به حال خودش بکنه

در ضمن شما هم نه اشپزی کن نه خونه داری 

ببین ایا صدای شوهرت بلند نمیشه ایا به مشکل نمیخورین 

بعد بیا شعار الکی بدع