2777
2789
عنوان

دقت کردین؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 132 پست
درک کرده خیلی هم کرده الان نزدیک یک سال و خورده ای گذشته!!!  ایا اون مرد میل جنسی نداره؟؟   ...

منطقی فکر میکنم.

شما تا توی شرایط زنداییتون نباشین نمیتونید نظر بدین

احتمالا خودتون بچه ندارین که اذیتا و بی خوابیای بارداری و بچه داری رو درک کنید

🖤میدونی چی از همه سخت تره؟با دیدن عکسش که داره میخنده تو گریه ات میگیره...🖤 حال ندارم برات توضیح بدم،،،قضاوتم کن بره...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش شک کرده بود خابم نمیبرد گوشیو دیدم چت کرده فک از دوستاش هس اخه با دوستاش هم شوخی ها میکنه بیخی شدم ولی بازم حس کردم ی چیزی هس گوشیو برداشتم شمارشو گرفتم از گوشی خودم زنگ زدم شوهرم هم خاب دو سه تا بوق برداشتن صدای ی خانوم بود بعد شوک شدم قطع کردم باور نمیکردم ی خانوم هس گفت ن بابا شاید بد شنیدیدم بازم ب گوشم اعتماد نکردم زنگ‌زدم بله دیدم واقعا ب خانوم هس گفتم فلانی از کجا میشناس گفتم مشتریش هستم جنس میگیرم بعدش قطع کردم شوهرم گفت من ن من باهاش حرف نزدم بعد گفت اره بابا خر تویی ن من بعدش دید ک محل نمیدم فقط گریه میکنم گفت چن روزه اشنا شدیم توروخدا بس کن گوه خوردم خاستم برم نذاشت حالا بیا قضاوت کن خانوم محترم خودش هم بهم میگفت بخدا گیج شده ربودم مید‌ونم این همه بهم محبت کردی ولی شیطان بود مثل سگ پشیمونم

خیانت با هیچی قابل توجیح نیست حتی اگر زن روزی سه بار همسرش رو کتک بزنه بازم مرد حق خیانت نداره  ...

عزیزم زندگی شراکته زندگی بردگی نیس کسی که اذیت میشه اگه ادامه بده بدترین ظلم رو در حق خودش میکنه هیچ وقت همچین حرفی نزن

تا حدی بله فرق میکنه ولی نه اینکه به هیچ کاری رسیدگی نکنه  نه خونه، نه اشپزی، نه شوهر

اولا از نظر شرعی خانم هیچ وظیفه ای در قبال خانه داری و پخت و پز نداره و یک خانم با انجام این کار ها به همسرش لطف میکنه که زندایی شما ترجیح دادن اینکار رو نکنن.

مورد بعدی

امکان داره شرایط روحی و روانی کی خانم بعد از بارداری دچار مشکل بشه.که این شرایط دلیلی بر خیانت نیست.

در آخر

دایی عزیز شما اگر مشکلی با این جریانات داره میتونه برای بهتر کردن زندگیش تلاش کنه و اگر موفق نشد جدا شه و بعدش تشریف ببره با یک خانم دیگه.

خیلیا فراموش کردن ولی دل من هنوزم توی این گوشه از تاریخ گیر کرده...                                                          آبادان - خیابان امیری                                              ۱۴۰۱/۳/۲ - ۱۲:۳۰
شماااا کلا نمی تونی در مورد زندگی زوج های دیگه نطر بدی وقتی تو زندگیشون نیستی! من و شما حتی از جزئی ...

نظر بدم؟؟؟  مگ من میگم طلاق بگیرن؟؟ 

داییم زن دیگه ای زیر نظر داره و خودش بهمون گفته 

و لیاقت همچین زنایی که نه کد بانو هستن و نه شوهر داری میکنن همینه ک شوهرشون بره با یکی دیگه

اصلا حرفای این خانوم رو قبول ندارم پنح ساله که ازدواج کردم روز و شب اینقد بغل همیم و همدیگرو میبوسیمو صبح ها پنج پا میشه میره سرکار بیدار میشم اماده اش میکنم بهش میرسم با بغل و بوس روانه اش میکنم همش تو‌خونه ام نه جایی میرم نه همسایه ها رو میشناسم  اهل خاله زنک بازی هم نیستم منو همسرم بهم عشق میورزیم و محبت داریم تو خونه عشقم عزیزم مهربون همدیکرو صدا میکنیم یه روز دیدم با چندتا دختر تو اینستا چت کرده و حرف زده از تعجب شاخ دراوردم منیکه خونه ام تر و تمیز خودم مرتب و ظاهر زیبایی دارم غذام اماده همیشه چرا اینجوری کرد

پس اگه خانومی شوهرش بهش بی توجهی و کم محبتی کردو و.... اشکالی نداره خیانت کنیم دیگه؟ حلاله مگه نه؟

نه میدونی عزیزم فقط برای مرد حلاله

زن اگر بی توجهی دید از شوهرش دلیلش اینه که هر روز از صبح تا شب به حد کافی فکر نکرده موهاشو چه مدلی ببنده یا چه رژی بزنه😏

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نه هیچکس لایق خیانت نیست!! این چه حرفیه اخه! اگر ازدواجی ناموفقه باید برن مشاوره‌. مشاوره جواب نداد ...

بله باید مشاوره برن اما میدونی مشکل کجاس اینکه خیلیا نسبت به مشاوره رفتن دید بدی دارن 

من نگفتم خیانت توجیه داره میگم خیانت دلیل داره که هم باید جلو گیری بشه و هم میتونه حل بشه

پس شما متوجه نشدی من چی گفتم حرف من این بود که زنان باید به خودشون توجه بیشتری داشته باشن  با ...

ملکه دونستن بنظرم حرف الکیه زن باید خودش باشه من اضافه وزن دارم به کار خونه بسیاااااااار تنبلم و بسیار حاضر جواب و یک کلام .ولی همسرم عاشقمه چون یک مدیر موفقم چون بهترین همراه و مشاورش توی زندگی هستم چون میدونه هرجا گیر کنه کنارشم بله به خودمون رسیدن خوبه منم به موهام میرسم به آرایشم میرسم به لباس های رنگ و وارنگم میرسم ولی نه بخاطر همسرم بلکه اولین نفر برای خودم و هرزمانی که خودم بخوام 

اولا از نظر شرعی خانم هیچ وظیفه ای در قبال خانه داری و پخت و پز نداره و یک خانم با انجام این کار ها ...

شعار ندین خانم 

پخت و پز و خانه داری وظیفه یک زنه... و باید انجام بده 

چه اینو قبول کنیم و چه نکنیم 

باید زن خودش رو مسعول بدونه 

لطف میکنه؟؟؟ 😂😂

واقع بین باشین 

در ضمن یک مرد میل جنسی نداره؟  محبت نمیخواد؟  از صبح تا شب سره کاره غذا نمیخواد اخر شب خسته کوفته بر میگرده؟؟ یک خونه تمیز نمیخواد؟؟  نه اینکه خونه از ک ث ا فت بباره

نظر بدم؟؟؟  مگ من میگم طلاق بگیرن؟؟  داییم زن دیگه ای زیر نظر داره و خودش بهمون گفته  ...

نه اتفاقا خوبه اینجوری کامنت می ذاری!!

کاربرا واضح و قشنگ ببینن وقتی میگیم "زنان علیه زنان" یعنی چی دقیق

ادامه بده افرین

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
صدبار گفتم  هر وقت از در اومده رفتم بغلش کردم  هر بار بهش زنگ‌میزنم باهاش صحبت کنم میگه ...

گلم شما با فکر کردن خودتو اذیت میکنی اگه میدونی مشکل جدیه حتما عزیزم با مشاور صحبت کن اون بهت راه حل های خوبی میده بهت قول میدم درست میشه

بله باید مشاوره برن اما میدونی مشکل کجاس اینکه خیلیا نسبت به مشاوره رفتن دید بدی دارن  من نگفت ...

وقتی میگی "حق نداری به شوهرت بگی چرا خیانت کردی"

یعنی دقیقا داری میگی خیانت "توجیه" داره و نه " دلیل".

همین امثال شمایید که اسم مشاوره رو خراب کردید تو اذهان عمومی