2777
2789
عنوان

دقت کردین؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 132 پست
والله دیه گفت گوه خوردم مثل سگ پشیمونم منم گفتم باشه ولی نبخشیدم ها از نظر ظاهری بگی من بخدا نمیگم د ...

خداروشکر که متوجه اشتباهشون شدن    ایشالا همیشه خوشبخت باشید دلتون شاد باشه اگه موردی ازش ندیدی سعی کن فراموشش کنی اتفاقی که افتاده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجب حرفی میزنی مادر نشدی بدونی چند ماه نخوابیدن یعنی چی عشق و محبت رو شوهره باید چند برابر کنه اگه ک ...

عزیزم راه حلش اینه بشینی خیلی اروم وبا لحن خیلی خوب با شوهرت صحبت کنی از نیاز هایی که داری بهش بگو بگو نیاز داری توی این روزا بیشتر کنارت باشه بیشتر ازت مراقبت کنه و حواتو داشته باشه مراقب باش نه با داد نه با عصبانیت نه با مقایسه اش با مردای دیگ نگی 

خیلی اروم و با عشق بگو مردا از اینکه ابراز نیاز میکنی بهشون خوشش میاد و حس تامین بهشون دست میده 

بگو بهش مطمعنم تاثیر داره  

عزیزم راه حلش اینه بشینی خیلی اروم وبا لحن خیلی خوب با شوهرت صحبت کنی از نیاز هایی که داری بهش بگو ب ...

همه حرفا رو نمیشه زد من خودم چند بار گفتم ولی فرقی ندیدم بیچاره خانوم هم عصبانی میشه اعتراضشو با داد زدن نشون میده مگه چاره ای دیگه داره 

دخترترک هستم ویه پسرشیطون توزندگیمه که بیشنرازجونم میخوامش خدایا شکرت
همه حرفا رو نمیشه زد من خودم چند بار گفتم ولی فرقی ندیدم بیچاره خانوم هم عصبانی میشه اعتراضشو با داد ...

چرا گلم میشه همه حرفا رو زد اگه حرفای توی دلتو به همسرت نگی به کی بگی اگه خاسته هاتو از اون نخای از کی بخای 

من خودم ازدواج کردم هر مشکلی برام پیش میاد یا خاسته ای دارم یا حرفی تو دلمه اول به همسرم میگم برام حل میکنه 

دیدی وقتی چیزی میشه سریع ادما میرن سراغ بهنرین رفیقشون بزار بهترین رفیقت همسرت باشه

با داد بگی داد میشنوی اروم بگی با عشقم عزیزم جوای قشنگی میشنویی  

خانوم گل شما با احترامی میگی من با احترام میگم من نگفتم کلفتی کن من گفتم مثل یک ملکه باش  به ...

چشم من به خودم میرسم تا مثل یک ملکه باشم ولییییی برای دل خودم و برای اینکه خودمو بپسندم نه که دغدغم این باشه که شوهرم دوست داشته باشه خودم صد برابر اون مهمم و ارزشم برای خودم بیشتر از اونه

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

چرا گلم میشه همه حرفا رو زد اگه حرفای توی دلتو به همسرت نگی به کی بگی اگه خاسته هاتو از اون نخای از ...

عزیزم قبول دارم حرفت رو ولی همه مردان مثل هم نیستن آدم صدبار بگه جواب نشنوه خسته میشه و ترجیح میده سکوت کنه 

دخترترک هستم ویه پسرشیطون توزندگیمه که بیشنرازجونم میخوامش خدایا شکرت