2777
2789
عنوان

دقت کردین؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 132 پست
عزیرم مشخصه شما هم کدبانویی هم یه زن شوهر دوست هستی افرین

فداتشم گلم مرسی.بخدا شوهرم هم منو دوست منم شوهرم  و دوست داریم تا مرز طلاق رفتیم دادگاه اینا ولی اونقدر همو دوست داشتیم نتوستیم جدا بشیم گوشیمو اینا خاموش کرده بود زنگ ب خونمون حواسم نبود تلفن رو برداشتم بعد بهم گفت دیه۱۵روز موندی بسه ت نی نمیخایی برگردی خونمون گفتم م گفت بیین اینو فک کنی من طلاقت میدم ن ها نمیدم فک کنی بری با یکی دیه ازدواج کنی اونو بدون هرجا ببینمتون دوتاتون هم با ماشین له میکنم پس بیا برگرد خونه بعد التماس رفتم اون خانواده مشکلی بود خیانت اینا نبود ولی ب لطف خدا دیه همه چیز خوب شده میخاییم صاحب نی نی بشیم دوتامون هم میریم دکتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم برات که همه زندگیت خلاصه شده تو این که خودتو بکنی مورد پسند یه موجود مذکر زنایی که خودشونو ه ...

خانوم گل شما با احترامی میگی من با احترام میگم

من نگفتم کلفتی کن من گفتم مثل یک ملکه باش 

به خودت اهمیت بده

به نوع عطرتت به ارایشت به لباس های خوشرنگت به رنگ موی مورد علاقه ات 

به خودت که همیت بدی مثل ملکه باشی خیلی از موضوع های پیش افتاده ی زندگی درست میشه

فداتشم گلم مرسی.بخدا شوهرم هم منو دوست منم شوهرم  و دوست داریم تا مرز طلاق رفتیم دادگاه اینا ول ...

عااالی عزیرم 

اگه به شوهرت توجه نمیکردی و محبت نداشتی بهش و به سر و وضع زندگیت نمیرسبدی هیچ دل خوشی نداشت ازت ک برگردی 

ولی همین خانوم بودن تو رو میرسونه و باعث شده جاپاتو توی اون زندگی سفت کنی 

😍و در اخر میگم یک زن واقعی هستی 

خانوم گل شما با احترامی میگی من با احترام میگم من نگفتم کلفتی کن من گفتم مثل یک ملکه باش  به ...

مرسی عزیزم خیلی ممنونم بابت حرف های قشنگ تشکر فرارون ایشاالله بحق امام زمان تو هم خوشبخت بشی

پس اگه خانومی شوهرش بهش بی توجهی و کم محبتی کردو و.... اشکالی نداره خیانت کنیم دیگه؟ حلاله مگه نه؟

عزیزم چرا جبهه میگیرن درمورد این حرفا این حرفا به عده ای خاصی از خانوما بود خودتم شاهدی و طمینم قبول داری من به اون خانومی که بی اهمیت بود گفتم نباید بگی چرا شوهرم اینطوری میکنه کسی که رفتارش درسته رو نباید با همین بحث سنجید ممکنه مشکلاتشون چیزای دیگ باشه

اصلا حرفای این خانوم رو قبول ندارم پنح ساله که ازدواج کردم روز و شب اینقد بغل همیم و همدیگرو میبوسیم ...

عزیزم من بباید برای تک تک توضیح بدم اینا ساده ترین دلایل خیانت هست و خیانت دلایل زیادی داره 

شما باید ببری این موارد رو با یک روانشناس دقیق برسی کنی تا علتش مشخص بشه عزیزم

نه میدونی عزیزم فقط برای مرد حلاله زن اگر بی توجهی دید از شوهرش دلیلش اینه که هر روز از صبح تا شب ب ...

من هرچی نوشته امو خوندم ندیدم جایی نوشته باشم برای مرد حلاله خیانت کنه

من میگم زن باید مثل یک ملکه رفتار کنه نه انکه خودش رو در حد خاله زنک بازی پایین بیاره

وقتی میگی "حق نداری به شوهرت بگی چرا خیانت کردی" یعنی دقیقا داری میگی خیانت "توجیه" داره و نه " دلی ...

بله این خانوم من این خانوم رو با این رفتاراش گفتم حق نداره بگه چرا چون به زندگیش خودش اول خیانت کرده

چون برای خودش ارزش قاعل نبوده که شوهرش براش ارزش قاعل باشه

حرف های من زن علیه زن 

من دوسدارم یک زن درخانواده رهبر باشه قدرت داشته باشه ملکه باشه 

شما باید تفکرت رو عوض کنی عزیز دلم کمی تامل کن

ملکه دونستن بنظرم حرف الکیه زن باید خودش باشه من اضافه وزن دارم به کار خونه بسیاااااااار تنبلم و بسی ...

گلم حرفای منم همین بود همینقدر ساده شما یک رهبری و قدرت زیادی داری و مردت از رهبری تو لذت میبره وبهت عشق زیادی میده  

زن ستیزانه نیست  من زندایی خودم اصلا به داییم نمیرسه، نه عشقی نه محبتی، ۱۵ ماهه بخاطر بچش و دو ...

عجب حرفی میزنی مادر نشدی بدونی چند ماه نخوابیدن یعنی چی عشق و محبت رو شوهره باید چند برابر کنه اگه کار خونه مونده کمکش کنه نه اینکه جار بزنه غذا خودش درس کنه کمک حالش باشه یه زن وقتی مادر میشه همه ازش انتظار دارن بسه بابا اون مادر نیاز به کمک داره نه زخم زبون نه خیانت 

دخترترک هستم ویه پسرشیطون توزندگیمه که بیشنرازجونم میخوامش خدایا شکرت
بله به اینا برسه برای همسرش که بهش خیانت نکنه؟ حرف شما دقیقا همینه دیگه  خیانت راه نشون دادن ...

من نگفتم کسی که ناراضیه بره خیانت کنه با مشاور صحبت کنه با همسرش بشینن با منطق صحبت کنن علت ها رو ریشه یابی کنند 

زن یک رهبره 

زمانی یک جامعه متزلزل میشه که رهبرش همه چی رو رها کرده باشه چه برسه به خانواده گلم