2777
2789
عنوان

دقت کردین؟...

1261 بازدید | 132 پست

دقت کردین بگو مگوها از ساده ترین موضوع ها شروع میشه

دقت کردین همه میگن دوران نامزدی بهترین دوران و زیر یک سقف میری همه چی عوض میشه

دقت کردین نیاز هاست که جمع میشه و یهویی به یک گلوله تبدیل میشه که ادما توی قلب هم میزنن

میدونی دلیل اینا چیه

دلیل همش اینه که ادما ساده ترین موارد زندگیشون رو فراموش میکنند 

زن یک رهبره رهبر خانوادشه زن هرطوری باشه خانواده اش همنطوری شکل میگیره

زن که مهربون باشه مهربونی میبینه

عشق بده عشق میگیره

حرفای قشنگ بزنه حرف های قشنگ میشنوعه

خانوم خونه یعنی خانومی که به جای فکر کردن به اینکه جاری هاش دیشب چی گفتن فکر میکنه امروز که شوهرش میاد خونه مدل موهاشو چجوری ببنده

به جای فکر کردن به اینکه کی چی خرید کی چی فروخت فکر میکنه رژ لب چه رنگی بزنه چشمای همسرش برق بزنه

به جای خاله زنک بازی و حرف های بی خودی و ساعت ها پشت تلفن نشستن با بقیه با همسرش شوخی و خنده داره

اهای خانومی که حواست به همسرت نیس حواست به زندگیت نیس و سرت توی زندگی بقیه اس تو حق نداری بگی همسرم چرا خیانت میکنه

چون تو اول به همسرت خیانت کردی و مدام نادیده اش میگیری خیانت کردی خیانت میبینی

حال دلمون رو خوب کنیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

"اهای خانومی که حواست به همسرت نیس حواست به زندگیت نیس و سرت توی زندگی بقیه اس تو حق نداری بگی همسرم چرا خیانت میکنه"

😑

به بهانه دلگرمی حرفای زن ستیزانه نزنیم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

دلت خوشه عزیزم 

منی که چند ساله یه جمله محبت آمیز و عاشقانه نشنیدم چجوری محبت کنم

چجوری ب کسی ک جلوش از درد بمیری نمیپرسه چته محبت کنم

شعار نده جانم

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍

آهای اقایی که به خانومت توجه نمیکنی و محبت نداری

تو حق نداری بگی چرا خیانت کردی حقته😒

در قضاوت و داوری در مورد دیگران                                  عامه مردم ، بی آنکه مزدی بگیرند                                     اضافه کاری میکنند...!👋                                                 اسم 🌛آیسان🌜 رو خیلی میدوستم☹                               اصلا اسمم آیسانه حرفم نباشه😁 👩‍🦯 

با احترام،مسخره ترین جملاتی بود که خوندم 

یاد خانم های قدیم بیشتر افتادم 

که تمام فکرشون همسر هاشون بود 

یک درصد هم به فردیت خودشون فکر نمیکردن 

این زندگی ها،دوامی نداره 

یکم به روز رفتار کنیم،مستقل رفتار کنیم،عاشقانه رفتار کنیم

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
" اهای خانومی که حواست به همسرت نیس حواست به زندگیت نیس و سرت توی زندگی بقیه اس تو حق نداری بگی همسر ...

زن ستیزانه نیست 

من زندایی خودم اصلا به داییم نمیرسه، نه عشقی نه محبتی، ۱۵ ماهه بخاطر بچش و دوران بارداریش جای خوابشو جدا کرده، حتی اکثر اوقات حتی اشپزی هم نمیکنه، و اوضاع خونه هم ک نگم برات شهر شام 

خب همچین زنی به نظرت لایق خیانت نیست؟  لایق اینکه داییم بره با یکی دیگ

" اهای خانومی که حواست به همسرت نیس حواست به زندگیت نیس و سرت توی زندگی بقیه اس تو حق نداری بگی همسر ...

حرف های زن ستیزانه نیس گلم

صبح ها که از خونه بیرون میرم تا شب ها که بر میگردم زن های همسایه رو میبینم که کل زندیگشون رو ریختن توی کوچه به هم مشاوره های غلط میدن 

در طول روز بارها با ادم هایی بر خورد میکنم که مشکلاتشون خیلی ساده اس و حرف طلاق میزنن

میدونی چرا چون بعضی از ادما از پذیرش یک واقعیت هایی فراری اند