2777
2789
عنوان

دقت کردین؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 132 پست

همه بهمون قهوه ای بزنن من بمونم رژ بزنم برای همسری؟

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
نمیگم حرفات قشنگ‌نبود نه ولی خیلی از زنا همه این کارارو‌کردنو بازم‌خیانت دیدن پس ب این چیزانیس

اره منم میخواستم همچین چیزی بگم الان ولی حالا که فک میکنم انگار اسی موضوعش دلیل خیانت نبوده...کلا خطاب با یه عده خاصیه...

وگرنه اره دلیلش هر چی میتونه باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت با هیچی قابل توجیح نیست حتی اگر زن روزی سه بار همسرش رو کتک بزنه بازم مرد حق خیانت نداره 

و اینکه بنظرم مهم‌ترین  راه داشتن یه زندگی درست و لذت بخش صادق بودن و روراستی زوجین هست اینکه هرچی میخوان یا ناراحتی دارن رک به طرفشون بگن الکی کشش ندن و به هیچ عنوان زیر بار ظلم طرف هم نرن 

زن ستیزانه نیست  من زندایی خودم اصلا به داییم نمیرسه، نه عشقی نه محبتی، ۱۵ ماهه بخاطر بچش و دو ...

نه هیچکس لایق خیانت نیست!! این چه حرفیه اخه!

اگر ازدواجی ناموفقه باید برن مشاوره‌. مشاوره جواب نداد باید جدا بشن. یعنی چی خیانت؟! مگه چهارپاییم؟!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
دلت خوشه عزیزم  منی که چند ساله یه جمله محبت آمیز و عاشقانه نشنیدم چجوری محبت کنم چجوری ب کسی ...

خانوم گل تو بگو 

چند بار همسرت رو عشقم صدا کردی

یک بار بگو دو بار بگو بار سوم حتما میشنوی  

زن ستیزانه نیست  من زندایی خودم اصلا به داییم نمیرسه، نه عشقی نه محبتی، ۱۵ ماهه بخاطر بچش و دو ...

نخیر

داییت باید با صحبت همسرشو عوض کنه

شاید زن بیچاره افسردست

شاید داییت محبت نمیکنه

شما مگه تو زندگیشون هستی

نمیگم حرفات قشنگ‌نبود نه ولی خیلی از زنا همه این کارارو‌کردنو بازم‌خیانت دیدن پس ب این چیزانیس

عزیزم من نگفتم دلیل خیانت همیناس خیانت دلایل زیادی داره یکی از مهم ترین بحث های روانشناسیه من ساده ترین چیز ها رو گفتم

خانوم گل تو بگو  چند بار همسرت رو عشقم صدا کردی یک بار بگو دو بار بگو بار سوم حتما میشنوی &nb ...

صدبار گفتم 

هر وقت از در اومده رفتم بغلش کردم 

هر بار بهش زنگ‌میزنم باهاش صحبت کنم میگه چیه چکار داری قطع کن کار دارم

ای خواهر دلم خونه

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍