2777
2789
عنوان

دقت کردین؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 132 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقت کردین 

همیشه همه چی همونطوری که ما میخوایم و برنامه ریزی می کنیم پیش نمیره پس کسی رو قضاوت نکنیم که حتما مقصر یه اتفاق آدم خاصه چه مرد چه زن

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
نه هیچکس لایق خیانت نیست!! این چه حرفیه اخه! اگر ازدواجی ناموفقه باید برن مشاوره‌. مشاوره جواب نداد ...

مشاوره  هم رفتن ولی جواب نگرفنن 

زندایی من یک ادم بی منطق و کاملا بیشعور و لجبازه و به حرف هیچکسسس گوش نمیده و دارم میگم نزدیک  ۱۵ مااه جدا میخوابه 

همه همینن ..دوران بارداری و شیردهی فرق میکنه.مرده هم باید درک کمه زنشو

دقیقاااااااا موافقم من مشکلی با همسرم ندارم ولی دوماهگی پسرم دست به خودکشی زدم باید مرد و زن پای روزهای خوب و بد طرف وایسن الان من بیمارم ام اس دارم باید همسرم بگه وای زنم فلان و بهمان و بره خیانت کنه؟

استارتر طاهرا مشاور هم هستن😑😑😑😑

خدا بخیر کنه

ایشون از اوناس که زوج ها میرن پیشش، خانومه با چشم اشکی و اقاهه با لبخند خودپسندانه از دفترش خارج میشن

یعنی وای بر ما و دانشگاهامون که اینجوری مشاور پرورش می دن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
زن ستیزانه نیست  من زندایی خودم اصلا به داییم نمیرسه، نه عشقی نه محبتی، ۱۵ ماهه بخاطر بچش و دو ...

نخیر نیست😐داییت اگه مشکلی داشته باشه مثل خیلیای دیگه میره طلاق میگیره و ازدواج مجدد میکنه الان که دیگه این طلاق گرفتنا عادی شده ، پس منم اگه شوهرم اونجوری که دلم خواست نبود باید برم با یکی دیگه ؟😐نمیتونم طلاق بگیرم بعد برم دنبال کسای دیگه؟

آهای اقایی که به خانومت توجه نمیکنی و محبت نداری تو حق نداری بگی چرا خیانت کردی حقته😒

عزیزم حرف های من ضد زنان نیس 

شما اگر در جامعه ای بدی وجود داشته باشه رهبرش رو مورد برسی قرار میدن و دید همه نسبت به رهبریه

زن  رهبر خانوادشه زن خیلی قدرت داره خودمون رو دست کم نگیریم