2777
2789
عنوان

دقت کردین؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 132 پست
مشاوره  هم رفتن ولی جواب نگرفنن  زندایی من یک ادم بی منطق و کاملا بیشعور و لجبازه و به حر ...

من سالهاست جدا میخوابم بدون مشکل چون عادتهای خوابمون فرق داره همسرم هم به نظرم احترام میذاره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مشاوره  هم رفتن ولی جواب نگرفنن  زندایی من یک ادم بی منطق و کاملا بیشعور و لجبازه و به حر ...

شماااا کلا نمی تونی در مورد زندگی زوج های دیگه نطر بدی وقتی تو زندگیشون نیستی!

من و شما حتی از جزئیات زندگی خصوصی پدر و مادرمون هم کامل باخبر نیستیم چه برسه به دایی و زندایی!!

اصلا چیکار داری شما که میگی طلاق بگیرن یا نه؟ که میگی زنداییت لایق خیانت دیدنه؟

چه چیزایی ادم میبینه تو نی نی سایت به خدا!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نخیر داییت باید با صحبت همسرشو عوض کنه شاید زن بیچاره افسردست شاید داییت محبت نمیکنه شما مگه تو ...

عزیزم من همه چیو خبر دارم.افسردگی نداره کلا از قبل بچه هم رسیدگی به خونه و شوهر کم بود 

و بعد بچه کلااا انگاری نه شوهر داره و نه خونه ـو اینا رو نمیشه توجیه کرد... بالاخره  همونطور ک مرد وظیفش کار کردنه و اگر فقط دو روز کار نکنه خانما مینالن، زن هم وظیفه خودشو داره 

تازه زندایی من نزدیک ۱۵ مااهه ک این وضعیت رو داره

با احترام،مسخره ترین جملاتی بود که خوندم  یاد خانم های قدیم بیشتر افتادم  که تمام فکرشون ...

پس شما متوجه نشدی من چی گفتم

حرف من این بود که زنان باید به خودشون توجه بیشتری داشته باشن 

باید نسبت به سلامیتشون ورزششون زیباییشون ارایششون عطرشون همه ی اینا توجه داشته باشند

زن باید خودشو یک ملکه بدونه 

زن ستیزانه نیست  من زندایی خودم اصلا به داییم نمیرسه، نه عشقی نه محبتی، ۱۵ ماهه بخاطر بچش و دو ...

اگه داییتون آدم و با درک باشه و شرایط خانومشون رو درک کنه قطعا نه.در غیر اینصورت....

🖤میدونی چی از همه سخت تره؟با دیدن عکسش که داره میخنده تو گریه ات میگیره...🖤 حال ندارم برات توضیح بدم،،،قضاوتم کن بره...

دایی شما خیلی سختشه باید جدا بشه خیانت فقط کار آدم‌های هرزه است 

بله جدا هم میشه به وقتش 

و الان هم خیانتی نکرده 

بلکه دارم میگم بعضی وقتا یکارایی میکنن زن یا حتی شوهر که حقشونه طرف بره خیانت کنه

شماااا کلا نمی تونی در مورد زندگی زوج های دیگه نطر بدی وقتی تو زندگیشون نیستی! من و شما حتی از جزئی ...

اره 🤦🏿‍♀️ اصلا من میگم این طلاق گرفتنا که دیگه الان عادی شده چه دلیلی داره ادم بره با یکی دیگه؟

متاسفم برات که همه زندگیت خلاصه شده تو این که خودتو بکنی مورد پسند یه موجود مذکر

زنایی که خودشونو همسطح یه کلفت و متعلق و زیر دست یک مرد میدونن به روایت تصویر....

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

کلیت حرفات درسته ولی متاسفانه انقدرها هستن که این رفتارها رو اجرایی کردن بازم بد دیدن بازم خیانت دید ...

گفتم بازم میگم تنها دلایل خیانت اینا نیس عزیزم خیانت دلایل زیادی داره من سادترین هاشو گفتم

اگه داییتون آدم و با درک باشه و شرایط خانومشون رو درک کنه قطعا نه.در غیر اینصورت....

درک کرده خیلی هم کرده الان نزدیک یک سال و خورده ای گذشته!!!  ایا اون مرد میل جنسی نداره؟؟  صبر ایوب ک نداره،  

یکم منطقی فکر کنین نه شعار بدین 

عزیزم همیشه هم اینطور نیس کسی که فکر مریضی داشته باشه هرطور که شده سراغ این کارا میره چ زنه خوب داشت ...

بله گاهی خیانت ناشی از مریضی و تنوع طلبی هست این مورد خیلی بده خیلی