2777
2789
عنوان

کار دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 88 پست
من می‌خوام ارشد مدیریت بخونم بنظرت استخدامیش سخته؟!یا کلا مدیریت دولتی بهتره 

بنظرم که رشته های حسابداری مدیریت اقتصاد هر رشته از این سه تا بتونی بخونی بازار کار و استخدتمیشون بالاس ضرر نمیکنی.توکل بر خدا خدا کمکت کنه.من از همه جا واقعا نا امید بودم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره در فکرش هستم پسرم یک سال و نیم هست منتظرم دوسال بشه برم دنبال یه هدفی بخدا خسته شدم ترم آخر بودم ...

به خاطر اینکه فقط پیش خودت بوده ی مدت بذاریش پیش کسی به نبودنت عادت میکنه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
فدات عزیزم بابت دعای قشنگت اما دوست دارم یک راست برم سر درس و دانشگاه یک بار ارشد مدیریت شرکت کردم ق ...

آره گلم پیام نور هم خوبه مطمئنم دوباره شرکت کنی حتما درمیایی....

فکر کنم ثبت نام ارشد یه ماه دیگس یا کمتر 

من میخوام ثبت نام کنم امیدوارم در بیام چون از بیکاری واقعا خسته شدم😝😐😇

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

آموزش ابتدایی

من خالم آموزش ابتدایی خونده لیسانس ولی هنوز استخدام نشده چون شرکت کننده خیییلییی زیاده متاسفانه 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بنظرم که رشته های حسابداری مدیریت اقتصاد هر رشته از این سه تا بتونی بخونی بازار کار و استخدتمیشون با ...

موفق باشی گلم بهترین ها برات اتفاق بیفته🥳 

ارشد حسابداری همون مدیریت مالی میشه خب 

حتی بانک هام مدیریت مالی استخدام میکنن 

بخاطر همین گفتم مدیریت مالی بخونم😁

من 5سال پیش درسم تموم شد نشد برم دانشگاه بخاطر خریتای خودم امسال به امید خدا ثبت نام کردم علوم تربیتی پیام نور یه ترم قراره حضوری برم بقیه رو الکترونيکی چون کسی نیست پسرمو نگهداره ترم اولم ب سختی حضوری میرم چون همه چی یادم رفته گفتم یه ترم برم یکم راه بیفتم. بچه ها کسی بوده غیر حضوری خونده باشه؟ میدونید دانشگاه کی شروع میشه سایت گلستان نزده هیچی از تاریخ کلاسا

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
به خاطر اینکه فقط پیش خودت بوده ی مدت بذاریش پیش کسی به نبودنت عادت میکنه

کسی رو ندارم بزارم پیش إبجیم کارمنده بچشو گذاشته بود پیش مامانم چند وقت مامانم هر جا میرفت گله و شکایت می‌کرد آخر سرم یه دعوا راه انداخت بچشو داد گفت هر کجا میبری ببر اونم طفلک بچشو برده مهدکودک اما از وقتی رفته خیلی حرفای زشتی یاد گرفته من موندم چیکارکنم اگه بخوام درس بخونم

چرا حس خوبی نمیده گلم؟! من خیلی دوست دارم کارمند بشم🥺 شما چه رشته‌ای خوندین و کجا استخدام شدین ؟

من پسرم ، ارشد مهندسی برق دانشگاه تهران دارم. یکی از سازمان های وزارت راه استخدام شدم. کارمندی درآمد خوبی نداره من داداش کوچیکم دیپلم داره اما مغازه زده و ماشین و زمین و...داره ، اما من چی؟

پسر هستم ...مقصدی وجود نداره ، همش مسیره
من 5سال پیش درسم تموم شد نشد برم دانشگاه بخاطر خریتای خودم امسال به امید خدا ثبت نام کردم علوم تربیت ...

من کارشناسیم دو سال مجازی بود ولی یادگیری سخت بود چون من مهندسی بودم خیلی ریاضی فیزیک داشت 

من 5سال پیش درسم تموم شد نشد برم دانشگاه بخاطر خریتای خودم امسال به امید خدا ثبت نام کردم علوم تربیت ...

دقیقا منم سوالنه کسی می‌توان راهنماییم کنه میتونم پیام نور غیر حضور کلا بخونم... بعد یه سوال عزیزم شما کنکور دادی یا بر اساس سوابق پیام نور رفتی

من پسرم ، ارشد مهندسی برق دانشگاه تهران دارم. یکی از سازمان های وزارت راه استخدام شدم. کارمندی درآمد ...

فکر کردم دختریت😅 

خب شمام میتونید در کنار کارتون جایی سرمایه گذاری کنید اینطوری درآمدتون بیشتر میشه