2777
2789
عنوان

کار دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 88 پست
من از کنکور خیلی خاطره بدی دارم از طرفی نمیتونم زیاد پشت کنکوربمونم چون سنم میره بالا شرایط مالی درس ...

عزیزم شما بخون شاید دراومدی ...تازه میگی درستم خوب بوده پس راحت درمیایی. 

هر روز به خودت امید بده هی آیه یاس بخونی واقعا هیچی عوض نمیشه. 

از تو حرکت از خدا برکت ....منکه هنوزم امید دارم 

ان شاالله شمام به بهترین جایگاه برسید گلم😇🤩🥳

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا الان یه برگه از فیزیک دوم دبیرستانم پیدا کردم کلی گریه کردم چه آرزوهایی که نداشتم روش نوشته بود ...

منم همینم... تا یادم میاد بهم گفتن با هوشی... البته من کنکور قبول شدم بخاطر خریت و یه ازدواج اشتباه همه چیو خراب کردم... الان که دانشجوام و رشته ای که دوس ندارمو میخونم میبینم چه عذابی میکشم.... ولی میخوام از اول شروع کنم... بجهندم که ۷ سال دیر شده... ما میتونیم

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
سلام.وقت بخیر دوستان منم یه زجر کشیده کنکور و درس و دانشگام همش درس درس درس میخوندم ولی چی بی نتیجه ...

بسلامتی عزیزم چه رشته‌ای؟!

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

آخه یه جایی خوندم اگه یه بار روزانه مدرک گرفته باشی دیگه نمیتونی روزانه همون مدرکو بگیری

نه اون مربوط به قبلنا بود الان لغو شده توسط دیوان عدالت اداری

پسر هستم ...مقصدی وجود نداره ، همش مسیره
چرا کاش؟ مگه جلوتونو گرفتن ؟ برای تلاش برای رسیدن به آرزوها هیچوقت دیر نیست

من الان کارمندم اما کارمندی حس خوب بهم نمیده ، حق من بیشتر از اینه....دکتری دانشگاه تهران قبول شدم اما دیدم کار و زندگی واجبتره انصراف دادم

پسر هستم ...مقصدی وجود نداره ، همش مسیره
عزیزم شما بخون شاید دراومدی ...تازه میگی درستم خوب بوده پس راحت درمیایی.  هر روز به خودت امید ...

فدات عزیزم بابت دعای قشنگت اما دوست دارم یک راست برم سر درس و دانشگاه یک بار ارشد مدیریت شرکت کردم قبول نشدم ولی پیام نور و اینا راحت فکر کنم بتونم برم

عزیزم شما میدونین چه رشته‌ی استخدامیش بیشتره؟!

باور کن نمیدونم ولی اگه برای فوق لیسانس رشته شو عوض کنه شاید موفق بشه کار گیر بیاره

استخدامی آموزش پرورش و ادارات رو ببینین، که چه رشته هایی بیشتر میگیرن

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
سلامت باشی.ممنونم.حسابداری

من می‌خوام ارشد مدیریت بخونم بنظرت استخدامیش سخته؟!یا کلا مدیریت دولتی بهتره 

بله معلمم با لطف الهی, بله میتونی چرا ک نه

چه مقطعی عزیزم؟ بنظرم معلم ابتدایی سخته خیلی با لیسانس ابتدایی میشه رفت؟ واینکه استخدامی زیاد خونده بودین؟ 

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
 من الان کارمندم اما کارمندی حس خوب بهم نمیده ، حق من بیشتر از اینه....دکتری دانشگاه تهران ...

چرا حس خوبی نمیده گلم؟! من خیلی دوست دارم کارمند بشم🥺 شما چه رشته‌ای خوندین و کجا استخدام شدین ؟