2821
2789
عنوان

کار دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 88 پست
اگه حفظی هست مشکلی نداری تو خونه بخونی.از پسش برمیایی نگران نباش🥳💪

ب امید خدا من شاگرد زرنگی بودم خودمو تو چاه انداختم وخیلی سرکوفت شنیدم گفتم خدایا ب امید خودت میخونم تااخرش واستخدامی ام قبول میشم دلم میخواد برسه روزی ک معلم بشم و مامان بابام افتخار کنن شاد بشن ودهن اونایی ک میگن با بچه نمیتونی سخته فلانه بیساره رو ببندم

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
من عاشق آمار و زبان و ریاضی ام خخخ ولی چون غیرحضوری باید درس بخونم همون درسای حفظی باشه بهتره 

اره برو از گرایشای علوم تربیتی بخون موفق میشیم💪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای بچه ها چقدر درد و دل کردن باهاتون خوبه بخدا کلی سبک شدم بدجور دلم گرفته بود از این که هیچی نیستم

عزیزم منم مثل توبودم میفهممت سرخورده شده بودم میگفتم من زرنگ  باید دیپلم بمونم 5سال گذشته بود حالم بدبود ولی انقد ذوق دارم ک میرم دانشگاه منتظرم زودتر کلاسا شروع بشه 

ب امید خدا من شاگرد زرنگی بودم خودمو تو چاه انداختم وخیلی سرکوفت شنیدم گفتم خدایا ب امید خودت میخونم ...

منم یه زمانی شاگرد زرنگ بودم میخواستم برم هنر چون خیلی علاقه داشتم ولی خانوادم گفتن تجربی بهتره ،هنر آینده‌ای نداره ....دیگه با اینکه علاقه نداشتم ولی خوندم اخرش بخاطر اینکه هیچ علاقه‌ای به رشته‌ام نداشتم کنکورم رو خراب کردم....ولی مهم نیست به امید خدا ارشد رو ادامه میدم میدونم که موفق میشم💪🥳😁☺️ 

امیدوارم همتون موفق بشین و بهترین جایگاه رو داشته باشید❤️😍☺️

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

وای بچه ها چقدر درد و دل کردن باهاتون خوبه بخدا کلی سبک شدم بدجور دلم گرفته بود از این که هیچی نیستم

راستی الان نگاه کردم انگار کنکور ارشد افتاده 12 اسفند😐شانس مارو نگاه قبلا اردیبهشت بود الان چند ماه افتاده جلو🤯 

فقط 4 ماه وقت داریم😰🏃🧘 

ثبت نامشم آذر هست

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

عزیزم اگر شما کنکور تجربی شرکت کنی و سه رشته تاپ پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی بیارید میتونید دوباره دوره روزانه تحصیل کنید و هیچ هزینه ای پرداخت نکنید اما برای رشته های دیگه باید هزینه دوره شبانه رو بپردازید چون یکبار از حق تحصیل دوره روزانه استفاده کردید

اگر هم میخواید ارشد بگیرید برای آزمون های استخدامی آموزگاری ابتدایی خیلی نیرو می‌خوان بیشتر از رشته های دیگه و بهتره ارشد روانشناسی یاعلوم تربیتی یا مشاوره بگیرید 

منم خیلی حسرت میخورم ای کاش زمان به عقب برمیگشت ولی چه میشه کرد تا شقایق هست زندگی باید کرد🥲

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
منم یه زمانی شاگرد زرنگ بودم میخواستم برم هنر چون خیلی علاقه داشتم ولی خانوادم گفتن تجربی بهتره ،هنر ...

انشالا موفقیت همه آرزودارها 

انشالا موفقیت همه آرزودارها 

ان شاالله🙏😍☺️❤️

عزیزم اگر شما کنکور تجربی شرکت کنی و سه رشته تاپ پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی بیارید میتونید دوباره ...

رشته های دیگه هم بره هیچ هزینه ای نداره ، این قانون توسط دیوان عدالت اداری برداشته شده

پسر هستم ...مقصدی وجود نداره ، همش مسیره
رشته های دیگه هم بره هیچ هزینه ای نداره ، این قانون توسط دیوان عدالت اداری برداشته شده

واقعا؟ اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه اما من شنیدم فقط برای سه تا رشته تاپ میشه و بقیه رشته ها باید شهریه بدن🤔

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
من پسرم ، ارشد مهندسی برق دانشگاه تهران دارم. یکی از سازمان های وزارت راه استخدام شدم. کارمندی درآمد ...

برای خانم ها کارمندی بهتره ،زن که نمیتونه مغازه بزنه در نظر بگیر شما ی تایمز خونه ای ایشون حتشب. حتی روز تعطیل هم باید کار کنن