چرا کارای دیگه رو یاد نمیگیری مثلا تاتو . ارایشگری . ناخن کاری .خیاطی .اشپزی و... یا دوره های نسخه خوانی . دستیار دندان پزشکی و داروسازی یا بهیاری شرکت نمیکنی؟ نمیگم واسه درس خوندن دیر شده چون هیچ وقت واسه اون کاری که دوسش داری دیر نیست اما اینام خوبن و تو تایم کمتری به درامد میرسی دختر عموم رفت دوره دستیار دندانپزشکی از جهاد دانشگاهی گرفت الان مشغول به کاره کل دوره ۸ماه بود کلا الان ماهی ۴تا۵ تومن داره گاهی وقتا پورسانتم میگیره یا خودم یمدتی بهیار بودم تو اورژانس و حلال احمر شهرمون کار میکردم امپول میزدم سرم وصل میکردم بخیه میزدم پانسمان میکردم فشار میگرفتم البته حقوقش انچنان نبود چون علاقه داشتم به این چیزا از طرف مدرسه معرفی کردن رفتم یا دخترداییم متاهله با دوتابچه رفت ۹ماه خیاطی یاد گرفت الان تو تولیدی کار میکنه ماهانه۷تومن داره کاور وسایل برقی و دستگیره و جای نون و دم کنی اینام میدوزه میفروشه به مغازه دار اونم ماهی ۲تومنی میشه واسه خودشو بچه هاشم لباس میدوزه از فامیلام کسی بخواد میدوزه البته زیاد وقت نمیکنه میگه میخوام برم دوخت لباس عروس یادبگیرم برم تو مزون کار کنم از تولیدی خسته شدم همش تکراریه من دوس دارم خودم چیزای جدیدو مدلای مختلف بدوزم ماهانه روهم ۱۰ تومنی داره سوادشم تا ششم خونده فقط اینارو گفتم که لازم نیست برای کارودرامد داشتن سواد انچنانی داشته باشی که غصه خانم دکتر نشدنتو میخوری ....
ولی درکل اگر واقعا علاقه داری و هدف داریو و پزشکی و پیرا میخای.... بشین از امروز چیزاییکه میخای رو تهیه کن و واسه کنکور بخون
هیچ وقت برای چیزی که میخای دیر نیست سن فقط عدده
یه جمله هست که خیلی خوبه میگه ادمی که قراره تو ۳۰ سالگی موفق بشه چه فرقی داره از ۱۸ سالگی شروع کنه یا ۲۸ سالگی؟ مهم اینه اون بالاخره موفق میشه سن فقط یه عدده