سلام خسته نباشید در تمام دوران تحصیل نفر اول کلاس بودم چه راهنمایی چه دبیرستان اما تست زنی خوبی نداشتم و متاسفانه کنکور تجربی رتبه خوبی نیاوردم چون در شهر کوچکی زندگی میکنم که افکارشون مبنی بر اینه که یا باید درس بخونم یا ازدواج کنم برای فرار از ازدواج و بخاطر اینکه هرکس میدید میگفت با این درس خوبت دکتر نشدی و فلان مجبور به انتخاب رشته در همون اولین سال کنکور شدم و رشته علم اطلاعات و دانش شناسی روزانه شهرمون قبول شدم پدر و مادرم خوشحال از اینکه دیگه شهریه نیاز نیست بدن منم بدون هیچ اطلاعی این رشته رو انتخاب کردم بعد متوجه شدم کتابداری سابق هست دنیا روی سرم خراب شد اما باید ادامه میدادم لیسانسمو در این رشتهبا معدل 19.24 گرفتم اما متاسفانه هیچ کجا کار دولتی پیدا نکردم و معلمی هم رشته منو نمیخواد خواهش میکنم کمکم کنید اون همه درسی که خوندم هیچ جا نمیرفتم فقط درس میخوندم بخاطر یک انتخاب رشته اشتباه تمام زحمات به باد رفت و منی که قرار بود دکتر بشم حالا افسرده گوشه نشین خونه... خونه دار شدم چیکار کنم تغییر رشته بدم درس بخونم سال 97 فارغ التحصیل شدم میتونم دوباره روزانه بخونم سنم بالا نمیره الان 26 سالمه برای استخدام.... تو این رشته شانسی برای استخدام شدن ندارم به نظرتون خواهش میکنم کمکم کنید
من از کنکور خیلی خاطره بدی دارم از طرفی نمیتونم زیاد پشت کنکوربمونم چون سنم میره بالا شرایط مالی درس ...
عزیزم شما بخون شاید دراومدی ...تازه میگی درستم خوب بوده پس راحت درمیایی.
هر روز به خودت امید بده هی آیه یاس بخونی واقعا هیچی عوض نمیشه.
از تو حرکت از خدا برکت ....منکه هنوزم امید دارم
ان شاالله شمام به بهترین جایگاه برسید گلم😇🤩🥳
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
بخدا الان یه برگه از فیزیک دوم دبیرستانم پیدا کردم کلی گریه کردم چه آرزوهایی که نداشتم روش نوشته بود ...
منم همینم... تا یادم میاد بهم گفتن با هوشی... البته من کنکور قبول شدم بخاطر خریت و یه ازدواج اشتباه همه چیو خراب کردم... الان که دانشجوام و رشته ای که دوس ندارمو میخونم میبینم چه عذابی میکشم.... ولی میخوام از اول شروع کنم... بجهندم که ۷ سال دیر شده... ما میتونیم
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
سلام.وقت بخیر دوستان منم یه زجر کشیده کنکور و درس و دانشگام همش درس درس درس میخوندم ولی چی بی نتیجه ...
بسلامتی عزیزم چه رشتهای؟!
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
عزیزم شما بخون شاید دراومدی ...تازه میگی درستم خوب بوده پس راحت درمیایی. هر روز به خودت امید ...
فدات عزیزم بابت دعای قشنگت اما دوست دارم یک راست برم سر درس و دانشگاه یک بار ارشد مدیریت شرکت کردم قبول نشدم ولی پیام نور و اینا راحت فکر کنم بتونم برم
من الان کارمندم اما کارمندی حس خوب بهم نمیده ، حق من بیشتر از اینه....دکتری دانشگاه تهران ...
چرا حس خوبی نمیده گلم؟! من خیلی دوست دارم کارمند بشم🥺 شما چه رشتهای خوندین و کجا استخدام شدین ؟