2821
2789
عنوان

کار دولتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 88 پست

منم مث توام... حتی اگرم کار پیدا شه که نمیشه روحمو ارضا نمیکنه... میخوام دوباره کنکور بدم و از اول بخونم.... خودتو اذیت نکن بشین دوباره بخون...حیفه به ارزو هامون نرسیم😢

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم دقیقا انگار خود منی😂😂😂  من ۲۶ سالمه رشته کارشناسیم بیشتر برای کلان شهرا میخوره نه شهر ...

آره فدات دقیقا منم نمیدونم ارشد چه رشته برم که دوباره مثل این رشته نشه تو برای دولتی امتحان میدی یا آزاد و پیام نور جایی میری

الان معلمی عزیزم؟ من ازامسال میرم علوم تربیتی بالیسانس علوم تربیتی 4سال بعد امید به استخدامی هست؟&nb ...

بله معلمم با لطف الهی, بله میتونی چرا ک نه

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
آره فدات دقیقا منم نمیدونم ارشد چه رشته برم که دوباره مثل این رشته نشه تو برای دولتی امتحان میدی یا ...

اگه  بخوام برم مدیریت واسه دولتی میخونم چون شهریه ارشد واقعا زیاااده

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

منم مث توام... حتی اگرم کار پیدا شه که نمیشه روحمو ارضا نمیکنه... میخوام دوباره کنکور بدم و از اول ب ...

بخدا الان یه برگه از فیزیک دوم دبیرستانم پیدا کردم کلی گریه کردم چه آرزوهایی که نداشتم روش نوشته بود امتحان تا اول فصل 3 خاطراتم دوباره شد. چقدر درس خوندم خودمو از همه چیز زدم

آره در فکرش هستم پسرم یک سال و نیم هست منتظرم دوسال بشه برم دنبال یه هدفی بخدا خسته شدم ترم آخر بودم ...

اوه اوه من بچه ام کوچیک بود خیییلی ساختم بود خوندن چون کسی رو هم نداشتم نگه داره برام 

ولی دست و پا شکسته خوندم 

اما الان 5 سالشه راحت میتونم بخونم اما حواس پرتی دارم تو روز برا همین شبا تا صبح میخونم مثلا از دوازده شب تا ۱۱ صبح خوندم 

اگه تو خودت میبینی که بخونی و جا نزنی بسم الله نذار حسرتش به دلت بمونه اگه هم تو خودت تواناییشو نمی‌بینی و کم میاری الکی عمرتو پولتو برا کتاب هدر نده 

در ضمن سن هم فقط یه عدده اصلاااا بهش فکر نکن 

اگه  بخوام برم مدیریت واسه دولتی میخونم چون شهریه ارشد واقعا زیاااده

من از کنکور خیلی خاطره بدی دارم از طرفی نمیتونم زیاد پشت کنکوربمونم چون سنم میره بالا شرایط مالی درستی هم ندارم که برم آزاد دو سه تا النگو دارم میخوام همونا رو بفروشم شهریمو بدم... کاش این سرنوشتم نبود

فکر کنم برای کارمند شدن مدیریت دولتی یا مدیریت فناوری اطلاعات بهتر باشه 

جدی شما کسی رو میسناسید از اطرافتون که با این رشته ‌‌‌‌ها؟ا؟ 

بعد من نگاه دفترچه استخدامی کردم انگار مدیریت مالی بیشتر میخواستن🤔 

مدیریت فناوری اطلاعات کارش چیه دقیقا ؟

خیلی دوست دارم کارمند بشم🥺

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بخدا الان یه برگه از فیزیک دوم دبیرستانم پیدا کردم کلی گریه کردم چه آرزوهایی که نداشتم روش نوشته بود ...

کاش من جای تو بودم با تموم توانم از اول شروع می کردم ، هیچی مثل تلاش واسه اهداف آدمو خوشحال نمیکنه ....روزانه هم می تونی باز قبول بشی و مشکلی نیست 

پسر هستم ...مقصدی وجود نداره ، همش مسیره
اوه اوه من بچه ام کوچیک بود خیییلی ساختم بود خوندن چون کسی رو هم نداشتم نگه داره برام  ولی دست ...

دقیق منم هیچ کس نیست بچه رو نگه داره موندم اگه بخوام برم دانشگاه چیکارش کنم

سلام.وقت بخیر دوستان

منم یه زجر کشیده کنکور و درس و دانشگام همش درس درس درس میخوندم ولی چی بی نتیجه میخومدم ولی کنکور خراب همه منو به عنوان یه بچه زرنگ درسخون میشناختن ولی چی کنکور رتبه های خیلی بالا میاوردم با این حال هیچ وقت از درس خوندن دست نمیکشیدم .پارسال لطف خدا شامل حالم شد و استخدامی قبول شدم

کاش من جای تو بودم با تموم توانم از اول شروع می کردم ، هیچی مثل تلاش واسه اهداف آدمو خوشحال نمیکنه . ...

آخه یه جایی خوندم اگه یه بار روزانه مدرک گرفته باشی دیگه نمیتونی روزانه همون مدرکو بگیری

2825
2823
2791
2779
2792