2777
2789
عنوان

چرا متاهلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 156 پست
اخ اخ خونواده تو هم که مثل خانواده ی من نوبرن!!! من همیشه میگم اگر یکی یه مادر مثل مادر من داشته با ...

چطور میشه یه مادر با دخترش لج باشه

مادر من کلا خودشو فدای دخترهای خودش میکنه

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۹۷؟فرمالیته نیس؟اگ بدونم اوضاع بدتر نمیشه میرم ولی اگ پولم حیف میل بشه یا بیشتر سر بدوونن ک چرا برم ...

زنگ بزن ۱۱۰ یه مشورت و مشاوره ازشون بگیر

یا خود ناجا مشاور هم داره

ازشون مشورت بگیر

یا خود دادسرا وکیل رایگان داره .برو پیش وکیل خانوم ازشون مشورت بگیر

بنظرم فقط بازرسی ناجا از اونها کمک بگیر

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
چطور میشه یه مادر با دخترش لج باشه مادر من کلا خودشو فدای دخترهای خودش میکنه

خوش به حال خواهرات

مادر من با ما لج افتاده که ارثتونو همین الان بنویسید بدین به برادراتون،

داداشام خیلی خوبناااا،سر این موضوع با مادرم دعوا کردن

یکی از داداشام برام کادو گردنبند طلا خرید ،چون خودش ایران نبود داد مامانم بده به من،مامانم اصلا به من چیزی نگفت ،گردنبند و قایم کرد نداد،بعد یه سال داداشم تعجب کرد که چرا من تشکر نکردم یا چیزی نگفتم ،به روم اورد گفتم اصلا مامان چیزی به من نداد!!!!

بابام یه جعبه شیرینی بخره بیاد خونمون یا اصلا دست خالی بیاد به دختراش سر بزنه قیامت میکنه

کلا به دختراش حسودی میکنه،مشکل روحی روانی داره انگار

یه باغی داشتن میخواستن بفروشن ،قیمت تو بنگاه گذاشته بودن ،مثلا یه میلیارد ،نمیدونستن ما قیمت بنگاه و میدونیم ،شوهرم رفت ازشون بخره گقتن یک میلیارد و چهارصد،بعد شوهرم منصرف شد ،فرداش یه میلیارد فروختن😑😑😑

هزار تا کاربری داشتم سر چرت و پرت ترکیدن
خوش به حال خواهرات مادر من با ما لج افتاده ارثتونو همین الان بنویسید بدین به برادراتون، داداشام خی ...

ما ترک هستیم

ما جون خودمونو برای خواهر خودمون میدیم

مادرم از همه بدتره کلا خودشو وقف بقیه کرده

تو هم ارتباط خودتو با برادرت قوی کن

مجردین؟؟

میترسم بدتر بشه دیگ پرونده ام تموم شده دوباره شروع بشه 

خوب توجه کن ببین چی میگم

به حالت مشورت و درد و دل زنگ بزن بازرسی بگو

بگو بخاطر اینکه سرهنگه اذیت نکنه .من اسم کلانتری رو نمیگم .

من یه حدسی میزنم .احتمالا شما چهره ی جذابی داری

دوم یه توصیه میکنم .برای کارهای اداری با چادر برو .حتما تاثیر داره

اخه آدم پا بده تهش چی میشه ی خراب میشیم چون اینا ک آدم واس ی عمر نمیخان بعد یمدت میگن بسه  یا ...

من ک نگفتم باهاش باش وقتی پیشنهاد داد لفتش بده مثلن بگو بذار کارم تموم شه و فلان چون کارت گیرشه فعلا

ما ترک هستیم ما جون خودمونو برای خواهر خودمون میدیم مادرم از همه بدتره کلا خودشو وقف بقیه کرده تو ...

نه متاهلم .برادرام باما خوبن،مادرم خیلی بر علیه ما پیش پدر و برادرامون سم پاشی میکنه ،ولی موفق نمیشه

ولی قلبم خیییلی شکسته ازش

وقتی مشکلی داره ،مریضه و اینا فقط از ما دخترا توقع داره

پولاش واسه پسراشه ،مشکلاتش واسه ما 

گرچه دیگه محلش نمیدیم و نمیریم ولی

کاش کلا ولمون کنههه

ن درحال جدایی ام 

با چادر برای کارهای اداری برو

شاید برات خواستگار پیدا شد

من خودم اگر کسی بدلم بشینه .حتما ازش خواستگاری میکنم

موردهای بوده و دیدم از داخل پلیس و اداره طرف ازدواج کرده

نه متاهلم .برادرام باما خوبن،مادرم خیلی بر علیه ما پیش پدر و برادرامون سم پاشی میکنه ،ولی موفق ...

زن به فداکاری مشهور هستش

تو فداکار باش .فداکاری زن زندگی رو گرم میکنه

ببین وضع دادگاه و پاسگاه اصلا خوب نیست. بابای من تو دادسرا کار می کنه،،بعد فامیل مون یه مشکلی براش پیش اومده بود اومد پیش بابای من تا کمکش کنه.بعد می گفت اون ماموری که میاد استشهادیه می گیره بهم پیشنهاد داده....اینم خیلی خوشگله و به خودش میرسه....بعد بابام رفته بود به رئیس پاسگاه گفته بود به زیر دستات بگو آدم باشن و مرد باشین نه نر و کلیییی دعوا کرده بود.

بعد بابام باهاش رفت دادگاه قاضی بهشون گفته بودن شما چه نسبتی با هم دارین؟؟بابامم گفته بود فامیل زنمه و گفته بود چه جور با یه مرد نا محرم اومدی و اینم گفته بود شک داری زنگ بزن زنم خودش می دونه و ما فامیلیم و مغز تو منحرفه.

قاضیه چشمش افتاده بود به این زنه‌،،حالا این بدبخت اصلا برای طلاق و شوهرش این چیزا نرفته بود با همسایه دعواشون شده بود و چون شوهرش سر کار بود این اومده بود دنبال کاراش.

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
زن به فداکاری مشهور هستش تو فداکار باش .فداکاری زن زندگی رو گرم میکنه

منو که ۱۶ سالگی شوهرم دادن،ولی بعدش حتی با مخالف های شوهرم، خودم درس خوندم تا دکتری ،الانم شاغلم و درامد خوبی دارم.همیشه روی پای خودم وایسادم و زندگی مو ساختم نمیتونم و نمیخوام شبیه مادرم باشم

منو که ۱۶ سالگی شوهرم دادن،ولی بعدش حتی با مخالف های شوهرم، خودم درس خوندم تا دکتری ،الانم شاغلم و د ...

دکتری؟؟

چه عالی 

چه خوب

شغلتون چیه؟