2777
2789
عنوان

چرا متاهلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 156 پست
ن خودم خ قوی شدم باهاشون بحثم کردم بااینک مظلومم جلو اونا خودم قوی گرفتم فقط باهام لج افتادن 

اره لج میکنن،به نظرم الان که کار به اینجا کشیده با سیاست جلو برو.دنبال خودت بکشونش،کارتو تموم کرد ،با یه تیپا پرتش کن

هزار تا کاربری داشتم سر چرت و پرت ترکیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاملا میفهمم،من سر پایان نامه ام استاد راهنمام همین کارو کرد،میخواست نیاد سر جلسه ،یعنی اومدنش ...

اخه آدم پا بده تهش چی میشه ی خراب میشیم

چون اینا ک آدم واس ی عمر نمیخان بعد یمدت میگن بسه 

یا اگرم بخان میشیم زن دوم 

داییم همون بازنشسته همینجوری شد ی زن دوم گرفت زن ی خلافکارو کل فامیل باهاش قطع رابطه کردن 

اره لج میکنن،به نظرم الان که کار به اینجا کشیده با سیاست جلو برو.دنبال خودت بکشونش،کارتو تموم کرد ،ب ...

چون پلیسه ازش میترسم اگ خنگ بود خوب بود حس میکنم گیرم بندازه 

اخه آدم پا بده تهش چی میشه ی خراب  چون اینا ک آدم واس ی عمر نمیخان بعد یمدت میگن بسه  یا ...

نه این کارو نکن!!

منظورم اینه سیاست داشته باش و زرنگ باش

الان بهشون بی محلی نکن،کارت تموم شد بندازشون دور

منظورم این نیست الان باهاشون باشی !!!!!فقط بکشونشون دنبالت تا کارت حل بشه

کی میگه کلن دادگاه ایتطوریه من ی ساله درگیرم کسی تو نگفته بهم البته من همیشه یا با بابام رفتم یا داد ...

من منشی دادگاه جلوی مامانم بهم گیرداد محلش ندادم البته کچلم بود بعد پرونده ام دومی بود گذاشت آخری ب مامانم گفتم رفت چاخانش کرد دوباره گذاشت دومی

من منشی دادگاه جلوی مامانم بهم گیرداد محلش ندادم البته کچلم بود بعد پرونده ام دومی بود گذاشت آخری ب ...

چرا بازرسی نمیری

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
نه این کارو نکن!! منظورم اینه سیاست داشته باش و زرنگ باش الان بهشون بی محلی نکن،کارت تموم شد بنداز ...

آره باید همینکار کنم آخه یکماهه شوهرم فیش پولم پرداخت کرده اینا نمیدن ب دادگاه تا پولم نرسه دستم 

میترسم مامان خودم بفهمه بعد بگه جلو بقیه ک این دنبال مرداست 💔

غلط کزده،خودشون بیشتر میترسن از آبروریزی

خیلی بیشتر میترسن

این خانم یکم می‌ترسه

فقط کافیه بازرسی بره

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
چرا بازرسی نمیری

۱۹۷؟تاثیر داره؟آخه اونروز رئیس خود کلانتری وقتی بهش گفتم مامور خودش مقصره نامه جلب منو جابجا نوشته گفت مگ تو اصلا اینجا پرونده داری کو پرونده ات 

تهدیدم کرد ک ینی اونا زورشون بیشتره از من 

خیلی بیشتر میترسن این خانم یکم می‌ترسه فقط کافیه بازرسی بره

۱۹۷؟فرمالیته نیس؟اگ بدونم اوضاع بدتر نمیشه میرم ولی اگ پولم حیف میل بشه یا بیشتر سر بدوونن ک چرا برم 

هی پرونده ام قطورتر بشه

آره باید همینکار کنم آخه یکماهه شوهرم فیش پولم پرداخت کرده اینا نمیدن ب دادگاه تا پولم نرسه دستم&nbs ...

اخ اخ خونواده تو هم که مثل خانواده ی من نوبرن!!!

من همیشه میگم اگر یکی یه مادر مثل مادر من داشته باشه نیاز به دشمن نداره ،پسر پرست و دشمن دختراشه

اون سرهنگ  خدانشناش هم میدونه تو الان پول لازمی ،میخواد تحت فشار بزاره تورو

ببین ماها که کسی و نداریم چاره ای نداریم که خودمونو قوی کنیم،🥺خودت باید با سیاست و فکر درست مشکلتو حل کنی

خدا کمکت کنه.

۱۹۷؟تاثیر داره؟آخه اونروز رئیس خود کلانتری وقتی بهش گفتم مامور خودش مقصره نامه جلب منو جابجا نوشته گ ...

نترس

بترسی باختی .دوم سیاست

بنظرم چادر سر کن.چون مظلوم تر نشون داده میشی از نگاه آقایون 

بعدش بازرسی بگو اونم با حالت درد و دل