2777
2789
عنوان

چرا متاهلن

2508 بازدید | 156 پست

واس کارای جلب شوهرم پام ب کلانتری باز شد سرهنگه بهم گیرداد مثلا میخاد کمکم کنه بعد چون ی اشتباه اداری خودشون کردن گفت خودم میام همراهت دادگاه منم ک روندش نمیدونم فک کردم عادیه قراره با ماشین پلیس بریم گفت ن ماشین یدونست شما برو بیرون من با ماشینم میام و رفتیم دادگاه و نامه مو درست کرد فقط خانمه تو دادگاه خ چپ چپ بهم نگاه می‌کرد بعد گفت واست نقطه زنی میکنم شوهرت پیداکنیم بعدا ب وکیلم گفتم این شکلی شد 😑گفت درازاش چیزی ازت نخاد 😕حالا اونروز شمارشو داد و گفت میرسونمت خونتون متولد چندی و همسن همسرمی و چ جالب 

دیدم متاهله یچی گفتم دست و پاش جمع شد الان باهام ذشمن شده برگمو نمیده بهم یکماهه تو کلانتری مونده همش سرمیدوونن منو 🤕😭

نگین لابد زشت و پیره 

هم جوون و قدبلند هم خوشگل و خوشتیپ فقط متاهله 

اعصابم خرده آخه وکیلمم اونم خوش تیپ و مهربونه زن داره 

همش مردای زن دار بهم گیر میدن دارم دیوونه میشم 

بخدا حجابم خوبه محجبه مانتویی ام سبکسر نیستم لاس نمیزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چه ربطی به وکیلت داشت که میگی خوشگل و خوشتیپه

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
 دادگاه ها اینطورین😂😂😂

واقعا ؟

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
واقعا ؟

دوستی دارم نه قیافه ن اندام وکیل گرفته بود برا ارث میراث شوهرش که فوت کرده بود وکیله متاهل زن بجه دار خوش تیپ ، بعد ب این گفته بود شش ماهه صیغت میکنم ، اینم میگه من نیازی ب اون ندارم مالی کلی ثروت گذاشته همسرم ، جنسی هم حالم بهم میخوره بنابرین ردش کرد 

اونم پارسال گیرداده بود  الان آدم شده از بس گفتم مث برادرمی جای برادرمی

اصلا یه ذره هم آرایش نکن

داخل اداره ها بین مردها رقابت هستش

به نظرم برو به بازرسی بگو

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
دارم ولی انگار ندارم ب لطف مامانم 

من بودم

حتما ده بار سکته میکردم

خواهر ادم همین جوری بره

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
دوستی دارم نه قیافه ن اندام وکیل گرفته بود برا ارث میراث شوهرش که فوت کرده بود وکیله متاهل زن بجه دا ...

پیشنهاد صیغه ک زیاده از کارگر و راننده تاکسی تا مدیرگروه لیسانسم و این سرهنگه و وکیل 

الانم دم کلانتری واستادم راهم نمیدن میگن بیرون باش اگ افسرت اومد بیا همون سرهنگه 

نمیخام بهش زنگ بزنم وگرن میشه جواب مثبت بهش