2777
2789
عنوان

چرا متاهلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 156 پست
ربطی به حجاب نداره کلا دوره زمونه بدی شده تا زن مطلقه میبینن هار میشن 🫤

میگم ینی اگ بدحجاب باشم میگن تحریک کردی الان منک تحریک نمیکنم ن رفتار ن حجاب هیچی 

ولی واس کیف حالشون آدمو میخوان 

دیروز رفتم کلانتری افسره تلویزیون نگاه میکنه چایی میخوره اون یکی نون پنیر سنگک گذاشته میخوره 

ب منم میگن فلانی نیس برو 

نمیخام بهش زنگ بزنم شماره سرهنگه رو دارم تاحالا زنگش نزدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مرد تو خانوادت پیدا نمیشه عزیزم دایی عمو 😑

پدرم فوت کرده رابطمون با دایی ها خ کمه عموهام شهر دیگن همشون 

این سرهنگه گفت چنتا خواهر برادر داری گفتم س تا داداش دارم ترسید گفتم داییم افسر بازنشسته و گفت لابد باهاش کات هستین گقتم ن رفت و آمد داریم اینو دروغ گفتم ترسید تا منو رسوند دم خونمون زود رفت 

پدرم فوت کرده رابطمون با دایی ها خ کمه عموهام شهر دیگن همشون   این سرهنگه گفت چنتا خواهر ...

نقش بازی کن

یا اینکه برو از بازرسی ناجا کمک بگیر

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 

کی میگه کلن دادگاه ایتطوریه من ی ساله درگیرم کسی تو نگفته بهم البته من همیشه یا با بابام رفتم یا داداشم 

عزیزم ببخشید سادگی کردی باید سرهنگ رو تو دستت نگه میداشتی تا کارات رو انجام بده اخرش د برو ک رفتیم

من بودم حتما ده بار سکته میکردم خواهر ادم همین جوری بره

ن خودم خ قوی شدم باهاشون بحثم کردم بااینک مظلومم جلو اونا خودم قوی گرفتم فقط باهام لج افتادن 

ن خودم خ قوی شدم باهاشون بحثم کردم بااینک مظلومم جلو اونا خودم قوی گرفتم فقط باهام لج افتادن 

خدایا شکر 

ولی یه برادر خوب کلا خیلی اذیت میشه

چند سالتونه

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
کی میگه کلن دادگاه ایتطوریه من ی ساله درگیرم کسی تو نگفته بهم البته من همیشه یا با بابام رفتم یا داد ...

الان این سرباز دم در بچه ساله راهم نداد شانسم ی پسره فک کنم ۲۵_۶نمیدونم اونجا افسره چیه اومد دلش سوخت رفت تو ک بزارن بیام داخل گفت نذاشتن راهت نمیدن 

عزیزم کاملا میفهمم،من سر پایان نامه ام استاد راهنمام همین کارو کرد،میخواست نیاد سر جلسه ،یعنی اومدنشو مشروط به این کرده بود که باهاش باشم😑

برای یه کاری رفتم شورای شهر ،یکی از نماینده های شورای شهر گیر داده بود به من شمارمو میخواست ،وللمممم نمیکرد لعنتی ،میومدم خونه گریه میکردم

هزار تا کاربری داشتم سر چرت و پرت ترکیدن
الان این سرباز دم در بچه ساله راهم نداد شانسم ی پسره فک کنم ۲۵_۶نمیدونم اونجا افسره چیه اومد دلش سوخ ...

حتما سرهنگه هماهنگ کرده

برو بازرسی بگو

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز