2777
2789
عنوان

چرا متاهلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 156 پست
دکتری؟؟ چه عالی  چه خوب شغلتون چیه؟

ایتجا نمیتونم بگم ،ولی دکتری یکی از شاخه های علوم انسانی و دارم،و تو کلینیک یکی از اساتیدم که خانوم هست مشغول کارم

هزار تا کاربری داشتم سر چرت و پرت ترکیدن
خوش به حال خواهرات مادر من با ما لج افتاده ارثتونو همین الان بنویسید بدین به برادراتون، داداشام خی ...

مامان من فقط با من لجه چون هم دختر سومی و اضافی بودم هم بابام دوسداشتم تو جبهه اون بودم هم علنی گفته خواهرات منفعت دارن تو هیچ نفعی واسم نداری  ی خواهرم کارمنده حقوقش میده قرضی ب مامانم ولی عوضش عقده گشایی میکنه سرم اون یکی هم ک آخر فتنه گری از مامانم زده جلو مامانم ازش میترسه همم دختر اولشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ اخ خونواده تو هم که مثل خانواده ی من نوبرن!!! من همیشه میگم اگر یکی یه مادر مثل مادر من داشته با ...

آره همجا بخدا در رفتم انقد خطر از بیخ گوشم گذشته 

چون مامانم خودخواهه سر طلاق قبلیم از پسرخالم بعد دوسال اون پررو زن گرفت کیفشو کرد باز اومد در خونمون ک زنمو نمیخام ب دخترت بگو باهام آشتی کنه معتاد و فاسد بود گفتم ن مامانم پرتم کرد از خونه بیرون چون سند بنامشه ساعت ۱۱شب زنگ زد ۱۱۰سال ۹۲زمستون منو ببرن نرفتم گفتم ب ی افسر بزارین صبح خودم میرم دلش سوخت مامانمو راضی کردن تو حموم قایم شده بودم آخه بعد ک رفتن اومدم ب مامانم گفتم خدالعنتت کته گفت عه آلات زنگ میزنم دوباره بیان ساکت شدم زیرپتو گریه کردم صبحم ۷صبح رفتم بیرون با چنتا نکه لباس و یکم پول رفتم حرم موندم دوماه اینجوری زجر کشیدم کلیه هام داشت داغون میشد هوای سرد آخر 

مامانم گفت بچت مریضه داره میمیره ب دروغ 

اونم زنشو طلاق داده 

ناچار آشتی کردم باز ۱/۵ سال کتکم زد خیانت با زن متاهل 

دوباره جداشدم 

سراین دومی مامانم نذاشت با کسی ک دوسش داشتم اوکی بودیم پروندش زورکرد با شوهرالانم وکرن سهمم نمیده و بیرونم میندازه الان سهمم گرفتم خودش میگ طلاق بگیر میخاد باز سهمم ازم بگیره بده ب بچه های مفتخورش

آره همجا بخدا در رفتم انقد خطر از بیخ گوشم گذشته  چون مامانم خودخواهه سر طلاق قبلیم از پسرخالم ...

چقدر درد ناک

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
خوش به حال خواهرات مادر من با ما لج افتاده که ارثتونو همین الان بنویسید بدین به برادراتون، داداشام ...

ب چشم هوو رقیب بهتون نگاه میکنه با عروساتون چجوریه

چقدر درد ناک

ب وکیلم گفتم همشو گفت خونتو بفروش برو اونور شهر بخر مامانت نفهمه کجایی زندگی کن 

نمیدونه همین بنگاهی ها بیشتر اذیت میکنن چون مرده 

الان ی پسر بره تو خیابون بخوابه تو پارک تنها خطر کیف قاپی و موبایلشو بدزدن هس ما زنها روز روشنم اذیتمون میکنن 

ب وکیلم گفتم همشو گفت خونتو بفروش برو اونور شهر بخر مامانت نفهمه کجایی زندگی کن  نمیدونه همین ...

دل ادم رو کباب میکنی

فکر کردن بهش زجر اوره 

چرا حرف منو گوش نمیکنی.چادر سر کن‌.

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
اخ اخ خونواده تو هم که مثل خانواده ی من نوبرن!!! من همیشه میگم اگر یکی یه مادر مثل مادر من داشته با ...

دقیقا 

میدونی درد بدتر چیه همین مامانم الان وانمود میکنه طرف منه تا رازمو بدونه بعد ک تموم شد بااینک من این یارو رو میپیچونم و کاری نمیکنم الکی جلوی خواهرام میگ این خرابه با فلانی بود 

الان چیکار کردی هنوز جلوی کلانتری هستی؟؟؟

ن برگشتم سمت خونه 

شماره اون سرهنگه رو پیداکنم تو یکی از برگه هام نوشته چون بدم میومد نزدم تو گوشیم 

حالا ک کل کلانتری باهام دشمن کرده منم ازش انتقام سخت میگیرم اسکلش میکنم 😂

ن برگشتم سمت خونه  شماره اون سرهنگه رو پیداکنم تو یکی از برگه هام نوشته چون بدم میومد نزدم تو ...

من گلوی خودمو پاره کردم 

گفتم زنگ بزن بازرسی

مامان من فقط با من لجه چون هم دختر سومی و اضافی بودم هم بابام دوسداشتم تو جبهه اون بودم هم علنی گفته ...

🥺💔

اره مامان منم وقتی دید شاغل شدم و درامد دارم با من خوب شد،ولی من بهش باج نمیدادم ،مثلا تولدش میشد توقع داشت براش کادو طلا اینا ببرم ،ولی من هییییچی نمیگرفتم ،چون هیچوقت یادم نمیره وقتی ما بچه بودیم جلو چشم ما برای تولد برادرم کادو گرفت بوسیدش و بهش داد،ولی تولد ما هیییچی نمیگرفت،بعد اون که ازم قطع امید کرد دوباره باهام لج شد🤣🤣

آره همجا بخدا در رفتم انقد خطر از بیخ گوشم گذشته  چون مامانم خودخواهه سر طلاق قبلیم از پسرخالم ...

واای ،ببخشید خر نشی بدیااااا!!!سهمتو که گرفت ،دوباره همون رفتارارو باهات میکنه،برو مستقل شو.روی پای خودت وایسا.هرچقدر ادم تنهایی سختی بکشه بهتر از اینه که کنار اینجور ادما باشه

کاش تو شهر ما بودی میتونستم کمکت کنم

ب چشم هوو رقیب بهتون نگاه میکنه با عروساتون چجوریه

اره دقیقا...با عروسامونم خوب نیست بهشون حسودی میکنه،ولی در کل با اونا بهتر از ما هست از نظر مالی میگم

مثلا واسه هر مراسمی بهشون پول یا طلا میده ،میگه میره تو زندگی پسرم

مثلا یادمه چندین سال پیش مامانم یه مراسمی داشت من و خواهرمو عروسامون رفتیم کمک ،اخر سر به اونا پول داد که کمک کردن ،جلو چشم ما...بعد به ما هیچی نداد

اون پوله که برای من بی ارزشه ،چون خودم درامد دارم

ولی رفتارش خیییلی زشته ،حتی عروسمون بهش گفت شما چقدر تبعیض قایل میشین بین دختر و پسرتون😑،به نظرم مادرم با این کارهاش،سطح خانوادگی مارو پایین میاره

دقیقا  میدونی درد بدتر چیه همین مامانم الان وانمود میکنه طرف منه تا رازمو بدونه بعد ک تموم شد ...

وااای چقدر شبیه مامان منه

من به دلیل شغلم ،مجبور میشم گاهی تلفنی تو خونه با مراجع هام صحبت کنم ،یه بار یکی زنگ زد خونه مامانم بودم ،رفتم تو اتاق حرف بزنم 

خواهرم گفت مامان میگه این با دوست پسرش اینقدر حرف میزنه!!!؟؟؟؟این حرف و جلو دامادم گفت،حالا من متاهلم !!!

ببین چطور میخواد زندگی منو بهم بریزه از حسادت