2777
2789
عنوان

چرا متاهلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2510 بازدید | 156 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بقیه میگن آره

بخاطر همینه مزاحمت میشن

چادر سر کنی .خیلی احتمال داره خواستگار پیدا کنی

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
واای ،ببخشید خر نشی بدیااااا!!!سهمتو که گرفت ،دوباره همون رفتارارو باهات میکنه،برو مستقل شو.روی پای ...

ممنون عزیزم ن هیچی بهش نمیدم ولی میدونم بعد طلاقم کتکم میزنن بزور میخان بگیرن 

چون پارسال داداشم یبار منو زد 

یبارم گفت توبمیری خونت مال منه مامان گفته میدتش ب من 

گفتم ن مال بچمه گفت اون میکشم بخدا همینجوری گفت با پررویی

گفتم اون باباش فلانی ی وحشی‌ه از صدکیلومتری دخترم رد بشی تکه پارت میکنه ترسید ساکت شد واقعا شوهرسابقم خطرناکه ب خودم قبلا چاقو زده یبار 

ممنون عزیزم ن هیچی بهش نمیدم ولی میدونم بعد طلاقم کتکم میزنن بزور میخان بگیرن  چون پارسال دادا ...

وااای چه برادری ،😭😭😭خیلی مراقب خودت باش،ازشون فاصله بگیر توروخدا...ممکنه آسیب جسمی بهت نزنن،ولی روحتو پاره پاره میکنن

اصلا هم به لحاظ قانونی اون خونه به اینا نمیرسه ،ته اش یه چند درصد مادرت بگیره،ایشالله ۱۲۰ سال زنده باشی و در کنار دخترت سالم و خوشحال زندگی کنی

هزار تا کاربری داشتم سر چرت و پرت ترکیدن
بخاطر همینه مزاحمت میشن چادر سر کنی .خیلی احتمال داره خواستگار پیدا کنی

چ فایده خواستگار میخام چکار همه حقه بازن 

همین شوهرم انقد خودش مظلوم نشون داد سربزیر با ادب و متانت حتی عاشق پیشه دوماه قبل عقد حرف‌زدیم و دیدم خ مهربون و با شخصیته گفتم عیب نداره بی پوله خدامیرسونه چکارکرد بعد عقد شروع کرد ب اذیتم ک بگم طلاق ازم پول خواست بابت طلاق 

دیگ ب هیشکی اعتماد نمیکنم ن زن ن مرد .تنهایی خ بهتره تا اینک بفهمی اونک بهش انقد اعتماد کردی نقاب داشته و ذره ای خودتو دوست نداشته .بیخیال 

ممنونم راهنمایی کردین تشکر 

واس چادرم من قبلا چادری بودم بازم مزاحم داشتم خواستگار کمتر .مث الان. ب چادر نیس.اکثرا دنبال خانواده خوبن .چنتا خواستگار خوبم بخاطر دخالتگر بودن مامانم از دست دادم .قبلا.الانم ک شدیدتر شده رفتاراش

خودم خ ب حرمت چادر اعتقاد دارم میخام یزمانی اگ دوباره سرم کردم از رو منفعت نباشه و کنارشم نزارم دیگ 

چ فایده خواستگار میخام چکار همه حقه بازن  همین شوهرم انقد خودش مظلوم نشون داد سربزیر با ادب و ...

انشاله موفق باشی

خیلی ناراحت شدم

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
وااای چه برادری ،😭😭😭خیلی مراقب خودت باش،ازشون فاصله بگیر توروخدا...ممکنه آسیب جسمی بهت نزنن،ولی ر ...

ممنونم دراصل یک ششم ب مامانم میرسه بقیش ب دخترم 

ولی مامانم انقد پرروعه میگ زودتر از این شوهرت جداشو بهش هیچ نرسه من راضی ام ب شوهر سابقت برسه ب این نرسه من گفتم من نمیخام ب هیچکدومشون برسه مگ اون قبلی کم اذیتم کرد بهم چاقو زد با خواهرم بهم خیانت کردن ب دخترعمه متاهلم پیشنهاد داد با دخترای همسایه بود ک یبار دختره گیرداده بود میومد دنبالش. انقد با کمربند کتکم میزد ک سر این دومی تا فهمیدم دست بزن نداره بااینک بی پول و بیکاره بدون طلا و جشن راضی شدم عقد کنم 

اصلا راضی نیستم ب اون قبلی برسه مدام بهم خیانت کرده 

دوستی دارم نه قیافه ن اندام وکیل گرفته بود برا ارث میراث شوهرش که فوت کرده بود وکیله متاهل زن بجه دا ...

خوب نه قیافه داشته نه خوشکل بوده نه هیکلش خوب بوده چجوری وکیله گفته صیغت میکنم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
پیام دادم جواب داد تا معرفی کردم ج نداد زنگ زدم ج نداد  ترسیده

اونها میترسن

بخصوص در این موقعیت ها

بازم زنگ بزن